Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Można też tury innych przejrzeć.
Ja uważam, że przeczytanie tur innych graczy to mój obowiązek. No, ale cóż. Nie każdy tak uważa.
Michalros pisze:Ja uważam, że przeczytanie tur innych graczy to mój obowiązek. Mój też.
Michalros pisze:Ja uważam, że przeczytanie tur innych graczy to mój obowiązek.
Mój też.
Miałeś iść spać, a nie śmieszkować, Panie Mistrzu Gry. :V
W ogóle ile jeszcze osób musi dać turę? W sprawie działań przeciw lukassowi mam na pw pisać?
W sumie to napisałem tak, dla pewności xD Ale co to za przyjemność, jak płowa tury idzie na pw vadera? ;‐;
Turę dało 11 graczy. Jest 14 z tego co Vader ostatnio mówił.
Vader0PL pisze:Mój też. Ktoś tu nie chciał spać mniej niż siedem godzin
Vader0PL pisze:Mój też.
Ktoś tu nie chciał spać mniej niż siedem godzin
Jestem zarówno kłamcą, jak i kimś z bujną wyobraźnią. Opracowałem kilka zakończeń i scen bitew do swoich projektów.
Jeżeli się nie mylę, to tylko jeszcze Goniec musi dać turę. Bulorwas nadal nieaktywny, a Pizza i Ofca nie grają. No i Pizzę usunąłem już ze Skarbca i jednostek.
Vadur, jak Trollinger stał się botem to ma na razie taką armię jak wcześniej? W sensie te 1000 podstawowej?
Możliwe.
Vader0PL pisze:Jestem zarówno kłamcą, jak i kimś z bujną wyobraźnią. Opracowałem kilka zakończeń i scen bitew do swoich projektów. Ciekawe… napiszesz coś więcej ?
Vader0PL pisze:Jestem zarówno kłamcą, jak i kimś z bujną wyobraźnią. Opracowałem kilka zakończeń i scen bitew do swoich projektów.
Ciekawe… napiszesz coś więcej ?
A ten lukas koło mnie? Co z nim?
Nie gra od samego początku?
Czyli jest botem?
Nie no, oczywiście, że jest zwykłym graczem.
Vader0PL pisze:Jeżeli się nie mylę, to tylko jeszcze Goniec musi dać turę. Już wrzucam
Vader, stworzysz rozgrywkę dzisiaj?
Pod wieczór/jutro rano.