Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
tak, niech ma nieco roboty xd
Wiewiur, szykuj dupsko!
My body is ready ( ͡° ͜ʖ ͡°) A tak serio, to nie chciałbyś paktu o nieagresji na jedną turę? ;‐;
Kuba1001 pisze:Wiewiur, szykuj dupsko! On nie ma z wami wojny xddddd
Kuba1001 pisze:Wiewiur, szykuj dupsko!
On nie ma z wami wojny xddddd
Lel, spokojnie. Ciekaw byłem Twojej reakcji, nic więcej. Mam inne priorytety niż podbijanie innych graczy.
Czyli póki co się nie atakujemy? .‐.
Tsa.
k
To na tej karcie państwa co tam było to nie było nic ważnego, nie? Ło panie, gdzie nam się zmieści kolejny gracz…
Ten uczuć kiedy wszedłeś po kilku dniach na Nazarisa, i miałeś napisać turę, ale nadrobiłeś czytanie gó**o burzy w Kartach Państwa, i od razu straciłeś wszystkie chęci i wenę do pisania posta.
Mogło być gorzej. Mogłeś tracić chęć do życia. Poza tym: Vłądziu, kiedy tura?
Czekamy na Aro jeszcze :v
Dawej turę.
I na mnie, ja dam jutro w nocy prawdopodobnie.
Ch** ku*wa dawaj teraz.
Nie mam czasu, zrobiłem sobie tylko chwilkę przerwy, żeby tutaj zajrzeć. Może dzisiaj w nocy dam jeśli mi się uda.
I jeszcze ja.
Dałem w sobotę, tak?
<Tu był chamski tekst o nieinteresowaniu się życiem seksualnym Vadera, ale został usunięty, by nikogo nie obrazić> Tak, turę dałeś w sobotę.
RR wygrywa nagrodę, którą mu osobiście napiszę w nowej turze. Mam jeszcze sporo czasu na nową turę