Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Ch** ku*wa dawaj teraz.
Nie mam czasu, zrobiłem sobie tylko chwilkę przerwy, żeby tutaj zajrzeć. Może dzisiaj w nocy dam jeśli mi się uda.
I jeszcze ja.
Dałem w sobotę, tak?
<Tu był chamski tekst o nieinteresowaniu się życiem seksualnym Vadera, ale został usunięty, by nikogo nie obrazić> Tak, turę dałeś w sobotę.
RR wygrywa nagrodę, którą mu osobiście napiszę w nowej turze. Mam jeszcze sporo czasu na nową turę
Meteoryt? Żrące deszcze? Zaraza? Ogień? xD
Drugi event.
Do kiedy pisać tą turę, bo nie wiem czy mogę jeszcze poczekać, czy mam już dla zasady oddać całą kasę Izie, a kraj pod władanie Kuby?
XD
Aronimus pisze:Do kiedy pisać tą turę, bo nie wiem czy mogę jeszcze poczekać, czy mam już dla zasady oddać całą kasę Izie, a kraj pod władanie Kuby? Masz sporo czasu.
Aronimus pisze:Do kiedy pisać tą turę, bo nie wiem czy mogę jeszcze poczekać, czy mam już dla zasady oddać całą kasę Izie, a kraj pod władanie Kuby?
Masz sporo czasu.
W sumie nalegałbym na turę, ale to oddanie kraju brzmi nieźle…
Ej miało nie btć w tej eventu
W sumie to im bardziej narzekamy na event tym pewnie bardziej dewastujący on będzie może przestańmy?
Nope.
oh well
Michalros pisze:W sumie to im bardziej narzekamy na event tym pewnie bardziej dewastujący on będzie może przestańmy? a mi to lata kolo… wiadomo czego, bo event powinien pieolnac w wiadome osoby a pieolnie w niewinnych
Michalros pisze:W sumie to im bardziej narzekamy na event tym pewnie bardziej dewastujący on będzie może przestańmy?
a mi to lata kolo… wiadomo czego, bo event powinien pieolnac w wiadome osoby a pieolnie w niewinnych
event=/=coś złego vader może dowalić, że złotem będzie z nieba padać choć pewnie okaże się, że to sztabki i pozabija 80% ludności świata
Drowy, Krasnoludy i Goblyny wrócą pod ziemię, przeczekają i po problemie :V
Michalros pisze:event=/=coś złego vader może dowalić, że złotem będzie z nieba padać choć pewnie okaże się, że to sztabki i pozabija 80% ludności świata Tyś niewinny jak nieobesrana łąka…
Michalros pisze:event=/=coś złego vader może dowalić, że złotem będzie z nieba padać choć pewnie okaże się, że to sztabki i pozabija 80% ludności świata
Tyś niewinny jak nieobesrana łąka…