Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Dobra, inaczej. To nie jest Heros. W sumie mogę powiedzieć, kto to jest, bo to nie ma już znaczenia. Angel wysłał ci tam jednego z trzech władców swojego państwa i on kazał ci stworzyć te getta czy coś.
Znaczy podsunął mi ten pomysł i uznałem że to dobra myśl.
Osoby, które handlują ze mną co turę, mogłyby tutaj napisać co to są za umowy? Mniej więcej je znam, ale mogła mi się zapomnieć jedna czy dwie ;‐;
Ja 50 za 50
kamienia za żelazo?
Ja 20 żelaza. Vadur 100 kamienia mi nie policzyłeś z handlu z bulusiem
Ja 20 żelaza.
Vadur 100 kamienia mi nie policzyłeś z handlu z bulusiem
Poprawione.
“F2 dotarła Kanału Oriona.” A jaśniej trochę?
W tej turze tam dopłynęli, dopiero teraz mogą ruszyć na prowincje F2.
Kiedy nielegalni imigranci robią ci burdel na twojej granicy:
Chyba coś mnie ominęło, ale skąd ta plaga niumarłych z kontynenty nade mną może robić statki?
Co?
Kto ma te wyspy za wschód od kontynentu, mojej wodnej granicy? I czy ten ktoś jest aktywny?
Przydałoby się ponumerować.
Podaj kolor, ale najbliżej chyba jest Mycha, na górze jest Wiewiur. Wiewiur jest żółty, z tego co wiem.
Żułty gurom!!!11
No to który gracz wybierze swoje trzy cyferki od kostki do gry?
A przypomnisz o co z tym chodzilo?
Wybierz trzy cyfry pojawiające się na kostce od gry. Jeżeli wypadnie po jednym rzucie twoja: Brak eventu. Jeżeli moja: Event.
A eventy nie będą pozytywne jak rozumie?