Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
No to który gracz wybierze swoje trzy cyferki od kostki do gry?
A przypomnisz o co z tym chodzilo?
Wybierz trzy cyfry pojawiające się na kostce od gry. Jeżeli wypadnie po jednym rzucie twoja: Brak eventu. Jeżeli moja: Event.
A eventy nie będą pozytywne jak rozumie?
Są takie, jakie wymyślę. Podejmujesz wyzwanie?
A niech będzie. Na jakiej kostce gramy?
Klasycznej. 1, 2, 3, 4, 5, 6.
1, 3 , 6 wybieram.
Wypadło 5, macie event w nowej turze.
Pożoga!
www.youtube.com/watch?v=2SC0pcGdZis
Ja tam zawsze w Wormsach Osła wolałem
Dzięki
A proszę bardzo. Może ta twoja pajęcza królowa okaże się karaluchem i przeżyje nawałnicę Atomową?
Vader0PL pisze:Wypadło 5, macie event w nowej turze. Zaraz, zaraz, jak to “wy”?!
Vader0PL pisze:Wypadło 5, macie event w nowej turze.
Zaraz, zaraz, jak to “wy”?!
“Okręty nigdzie nie popłynęły przez potężny sztorm. Na szczęście żadna jednostka nie została zatopiona. Wyspa nadal burzowa.” Oznacza, że w tej turze też tam nie można pływać?
Dark_Dante pisze:Zaraz, zaraz, jak to “wy”?! wojskowa odpowiedzialność jeden zje*ie; wszyscy mają po tyłku dzięki bulwek
Dark_Dante pisze:Zaraz, zaraz, jak to “wy”?!
wojskowa odpowiedzialność jeden zje*ie; wszyscy mają po tyłku dzięki bulwek
CzarnyGoniec pisze: Oznacza, że w tej turze też tam nie można pływać? Nie.
CzarnyGoniec pisze: Oznacza, że w tej turze też tam nie można pływać?
Nie.
Michalros pisze:wojskowa odpowiedzialność jeden zje*ie; wszyscy mają po tyłku dzięki bulwek Nie ma za co.
Michalros pisze:wojskowa odpowiedzialność jeden zje*ie; wszyscy mają po tyłku dzięki bulwek
Nie ma za co.
Nigdy nie byłeś nam wszystkim mordą bardziej, niż jesteś teraz.