Karty Postaci
-
Kuba1001
Jedynym błędem jest zła data, bo taka właściwa plaga Zombie zaczęła się w 2018, a nie w 2017, wtedy ich jeszcze nie było.
I tak: Fanatycy zakonem nie są, habitów nie noszą, to po prostu religijny popie**oleńcy jakich mało.
Ale te błędy są na tyle nieistotne, że nie trzeba ich poprawiać, także Karta została zaakceptowana. -
pan_hejter
Imię: Aleks
Nazwisko: Dawey
Narodowość: Anglik
Pseudonim: ‐
Charakter: ‐
Towarzysz: ‐
Majątek i Nieruchomości: Żyje kocziwniczo
Historia
W pomieszczeniu komisariatu siedziały dwie osoby. Jedną z nich był ubrany w łachmany młodzieniec, drugą poważmy inspektor w szarym garniturze. Rozmowe zagaił starszy z nich.
‐ Pani Dawey, czy wie pan że jeżdżenie kradzionym autem po pijaku to poważne przestępstwo ‐ Powiedział zapaliwszy papierosa
‐ Zgaś to ‐ Wyszeptał mężczyzna.
‐ Co?! ‐ Inspektor nie ukrywał swego zdumienia
‐ Zgaś to gówno, jeśli już zależy ci na truć to truj tylko siebie! ‐
‐Nerwowyś. ‐ Powiedział inspektor gasząc papierosa, po czym kontynuował ‐ Zdał pan akademie wojskową, a wykazuje pan tak haniebną dyscypline. Wie pan jaka jest za to kara? ‐
Aleks milczał mimo, że wiedział co go czeka. W wioskach ocaleńców istniały tylko dwie formy kary: śmierć albo wygnanie. Z czego jedno było praktycznie równe drugiemu.
Inspektor zmierzył go wzrokiem po czym zaczął czytać z list.
‐ Aleks Dawey, Zdał szkołe wojskową w Wermont z wyróżniniem, dwa lata służby w Iraku, potem wsparcie przy redukcji zamieszek spowodowanych wirusem. Dlaczego zamist odejść zresztą oddziału zdezerterowałeś? ‐
‐ Zakochałem się. ‐ Odpowiedział przez zęby.
‐ Tak? I co teraz z tego masz? Twoja ukochana ożeniła się z burmistrzem a ty siedzisz tutaj ‐
‐ Zmusiliście ją do tego! ‐
‐ Nawet jeśli to co z tego? ‐
‐ Powinniśmy cię zabić, ale masz farta że twoja ukochana wybłagała burmistrza by dał ci szanse. Dostaniesz pojazd, troche sprzętu i nawet jeden pistolet. To po stokroć więcej niż zasługujesz, ale nie ja tu rządze. ‐
‐ Wróce tu, rozumiesz? Po tym jak mnie potraktowaliście. Wróce tu i was zabije. ‐
Mężczyzna w garniturze uśmiechnął się i powiedział. ‐ Zawsze byłeś głupi. A co do tego wygnania, może i mam cie wypuścić ale nie powoedzieli w jakim stanie. ‐ Zanim skończył zdanie wymierzył Aleksowi potężne uderzenie w brzuch, zanim zdążył nabrać oddechu dostał kolejny cios w twarz i stracił przytomność.Obudził się sam na totalnym pustkowiu, poobijany i z jednym celem. Zemstą
Umiejętności:
‐ Świetnie strzela, jego specjalnością są karabiny snajperskie
‐ Zna krav mage
‐ Jest na tyle silny by mocno przydzwonić
‐ Wysportowany
‐ ŻartobliwyWady
‐ Nienawidzi palaczy
‐ Ma skłonności do przesadzania z alkoholem
‐ Kłótliwy, cholerykSpecyfikacje :
‐Blizna przez całe prawe okoZawód: ‐
Frakcja: ‐
Ekwipunek: Glock + 10 amunicji, racje żywnościowe na tydzień. Harley z pełnym bakiem około 100 km, Topór strażacki
Wygląd: i.imgur.com/8534wVx.jpg
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
krzysiulka10
Co ja robię…
Imię: Clementine
Nazwisko: Marsh
Narodowość: Ameryka, Georgia
** Pseudonim:** Clem
Charakter: Ten kto oglądał The Walking Dead to wie.
Towarzysz: AJ (Alvin Junior) przybrany syn , Gabe chłopak
Majątek i Nieruchomości: Czapka…
Historia: Muszę?! Przecież każdy fan TWD zna Historię Clem…
Umiejętności:
- Umie dobrze zabijać szwendacze.
Wady:
- Ma znak “New Frontier” na ramieniu i przez to nie może zostać przyjęta do innych organizacji.
Specyfikacje: Nic
Zawód: Żaden.
Frakcja: Kiedyś należała do “New Frontier”, obecnie bez.
Ekwipunek: Butelka wody, pistolet Glock 19, śrubokręt
Ubiór: Poniżej
-
-
-
-
-
-