Czat
-
FD_God
Jakby ktoś lubił to polecam obczaić demo odświeżonego RE2 na steamie
store.steampowered.com/app/961440/RESIDENT_EVIL_2__BIOHAZARD_RE2_1Shot_Demo/
Niby pół godziny tylko, ale są mody pozwalające na przekroczenie tego limitu, naprawdę dobrze zoptymalizowana gra i zapowiadająca się ciekawie -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Kazute
Mój kumpel chodzi ze mną do jednej szkoły, do równoległej klasy. Mamy razem dodatkowy angielski. Ogólnie to gadamy ze sobą od jakichś dwóch miesięcy i mamy sporo wspólnych zainteresowań. Świetnie się ze sobą dogadujemy. Ja jednak traktuję go co najwyżej jako dobrego kolegę, bo kocham swojego chłopca, z którym jestem ponad rok. On wie o tym, że jestem w związku, więc nie stara się mnie poderwać czy coś. Ostatnio po jego zachowaniu zaczęłam podejrzewać jego uczucia, a dzisiaj jak zapytałam go, co o mnie sądzi, wyznał, że się we mnie podkochuje. Nie chcę rezygnować z kolegi, ale też nie chcę, by był w friendzone.
-
FD_God
Uświadom mu w takim razie, że nie możesz odwzajemnić tych samych uczuć zważywszy na to, że jesteś w stabilnym związku. Im dłużej będziesz z tym czekać tym najpewniej jego uczucia wobec ciebie będą coraz większe, a to sprawi, że tym bardziej zaboli go jeszcze to odrzucenie. Nadal będziesz mu mogła pomóc kogoś znaleźć, a takie coś powinien docenić
-
Radiotelegrafista
Ja od mniej więcej listopada podkochuję się w pewnej dziewczynie o rok ode mnie starszej. Na razie jesteśmy na “cześć cześć”, wcześniej udało mi się z nią pogadać i przestawiła mi się po pseudonimie. Od tego czasu jeszcze złożyłem jej życzenia świąteczne i to tyle. Dowiedziałem się, jak <u>prawdopodobnie</u> brzmi jej imię. Nie umiem się zdobyć, by do niej zagadać. Zawsze kiedy ją widzę, jest w otoczeniu koleżanek i to mnie jakoś peszy.