Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Po prostu na Syberii nie będzie nic poza Wami, agresywnymi dzikusami i potworami.
Ja również mogę dorzucić jakieś stworki xD Może i nawet wymyślę jakąś organizację, ale to jak będę mieć czas
Ze swojej strony KP napisałem, czekam na sprawdzenie i KP Radio.
Możesz nieco poczekać, bo do końca tygodnia chcę wyrobić się z jak największą ilością popraw z paru przedmiotów, a w sobotę idę do pracy.
Spoko. Obecnie pasuje?
Dam odpisy w swoim PBFie i zerknę okiem.
Twoja postać podoba mi się, tylko nie wiem skąd wziął się jej pseudonim. Tymczasem ja nie wiem, który wizerunek dla mojej wybrać:
Pierwszy
Pierwszy jest lepszy. A o pseudonimie możemy pogadać w trakcie gry dla zabicia czasu :V
Pierwszy jest lepszy.
A o pseudonimie możemy pogadać w trakcie gry dla zabicia czasu :V
Żeby nie było niejasności, to postaci Waszej dwójki ocenię dopiero, kiedy obie będą gotowe.
Czy zwykli cywile wiedzą, że to rząd jest odpowiedzialny za apokalipsę?
Myślę, że nie
Jak wyżej.
jeśli nie było cywili foliarzy to nie
Vader, co powiesz na to, by naszym celem stała się domniemana osada położona na północ do Norylska?
A co ty powiesz na Anadyr?
Wypi***alajcie po prostu na Sybir.
Pp hard. Anadyr lepszy, choć celowałem w zimne rejony, ale cóż ‐ możemy stwierdzić, iż uznali że droga przez Syberię będzie bezpieczniejsza.
Pp hard.
Anadyr lepszy, choć celowałem w zimne rejony, ale cóż ‐ możemy stwierdzić, iż uznali że droga przez Syberię będzie bezpieczniejsza.
No, Anadyr lepszy. I przejedziemy też przez miasto, gdzie moja postać ma mieć skrytkę z bronią :V