Logo

Wieloświat

• Zarejestruj się
    • Zaloguj się
    • Szukaj
    • Kategorie
    • Ostatnie
    • Użytkownicy
    • Grupy

2 Sugestie...

Sprawy Wieloświata
    sugestia w trakcie prac rozwiązane
    2
    3
    226
    Załaduj więcej postów
    • Najpierw najstarsze
    • Najpierw najnowsze
    • Najwięcej głosów
    Odpowiedz
    • Odpowiedz, zakładając nowy temat
    Zaloguj się, aby odpowiedzieć
    Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
    • Aronimus
      Aronimus ostatnio edytowany przez opliko

Nie miałem szansy korzystać z tej strony być może taka ilość czasu co niektórzy użytkownicy, ale po jej krótkim użytkowaniu nasunęły mi się 2 pomysły:

1: Możliwość dołączania do grup bezpośrednio z poziomu tematów, zamiast wyszukiwania grupy która nas zainteresowała w zakładce “grupa”. Być może na razie nie jest to aż tak potrzebne, gdyż grup jest mało i łatwo jest znaleźć tą szukaną, jednak w przyszłości może być to uciążliwe, a możliwość dołączenia do takowej z podkategorii znacząco ułatwiła by ten proces… chyba że takowyż przycisk już się gdzieś znajduje, a ja byłem ślepy - wtedy można by zasugerować o umieszczenie go w jakimś widocznym miejscu.

2: Specjalny hide uwidoczniony tylko dla adminów. Aby uniknąć pisania tajnych ruchów i działań tylko na priva, optował bym za możliwością oznaczenia takich ruchów pod specjalną wersją znacznika hide (lub discordowego spoilera) która mogła by zostać odczytana tylko przez właściciela grupy. Ułatwiło by to pracę admina jak i samego gracza przy pisaniu tury, a także pozwoliło na scentralizowanie akcji związanych z PBF-em w… PBF-ie. Ponownie chyba że takie opcje już istnieją…

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj
      • opliko
        opliko ostatnio edytowany przez

1. Spróbuję to dodać 🙂
        2. Zobaczę co mogę zrobić.
        • opliko
          opliko ostatnio edytowany przez

Już można dołączać do grup z widoku kategorii 🙂

• Pierwszy post
            Ostatni post