Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Tak. Kiedy nie wiesz jak rozwiązać swoje problemy, daj się wy**chańskować menelowi z gitarą i daj swojemu dziecku super moce. Do tej pory działa idealnie.
Perła mogła tak rozwiązać swoje problemy z tęsknotą za Rose i całą hecą z sekretem. Rozwiązanie autoryzowane przez jej Pańcię, więc…
Miała nawet kandydata!
Bill Murdercock.
Mina Kuca bez Szkoły (Greg sam potwierdził, że rzucił szkołę) wyraża tu więcej niż tysiąc piosenek.
Ta twarz Różowej…
Woj2000 pisze:fanart Mina Kuca bez Szkoły (Greg sam potwierdził, że rzucił szkołę) wyraża tu więcej niż tysiąc piosenek. Ja tam zwróciłem uwagę na słowiański przykuc Różowej Diament. Ona chyba spotkała jakichś Rusków…
Woj2000 pisze:fanart Mina Kuca bez Szkoły (Greg sam potwierdził, że rzucił szkołę) wyraża tu więcej niż tysiąc piosenek.
Ja tam zwróciłem uwagę na słowiański przykuc Różowej Diament. Ona chyba spotkała jakichś Rusków…
ThePolishKillerPL pisze:Ja tam zwróciłem uwagę na słowiański przykuc Różowej Diament. Ona chyba spotkała jakichś Rusków… Cóż, po tysiącleciach życia na Ziemi na pewno musiała jakichś spotkać…
ThePolishKillerPL pisze:Ja tam zwróciłem uwagę na słowiański przykuc Różowej Diament. Ona chyba spotkała jakichś Rusków…
Cóż, po tysiącleciach życia na Ziemi na pewno musiała jakichś spotkać…
Woj2000 pisze:Cóż, po tysiącleciach życia na Ziemi na pewno musiała jakichś spotkać… Ta…i wpadłem na pomysł na żart (z domieszką martwego mema). Chcecie go zobaczyć?
Woj2000 pisze:Cóż, po tysiącleciach życia na Ziemi na pewno musiała jakichś spotkać…
Ta…i wpadłem na pomysł na żart (z domieszką martwego mema). Chcecie go zobaczyć?
Давай, мужык!
Jak pytają się członkowie plemienia założonego przez Billa Deweya o drogę? . . . . . . . . . . Do u kno Dewey?
Jak pytają się członkowie plemienia założonego przez Billa Deweya o drogę? . .
. . . . . .
. . Do u kno Dewey?
Ukradłeś mi to hosztaplerze, O D D A W A J T O
HAHAHA, WIDZIAŁEM TO ZANIM ZEDYTOWAŁEŚ!
TO MOJE K U T W I U O D D A W A J T O
Pocieszałbym.