Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Jeśli źołta jeszcze to zrobiła, to… Chyba został jeden diament w miarę dorosły.
MrocznyK pisze:TAAAK ANDRZEJ, PLEZ Wojciech Michał Pochwała również dopisuje się do tej petycji.
MrocznyK pisze:TAAAK ANDRZEJ, PLEZ
Wojciech Michał Pochwała również dopisuje się do tej petycji.
Czy wtedy zaloty burmistrza do Sióstr Godlewskich Di nie będą podchodziły pod pedofilę?
Podpisuję się.
Jeśli działy się wcześniej, a nie zadzieją się teraz, to w takim wypadku lex retro non agit, mój drogi przyjacielu.
Okrutnicy, wiecie, że nie mogę się oprzeć takim propozycjom ;-;
Nie opieraj im sie ;-;
Andrzej_Duda pisze:Okrutnicy, wiecie, że nie mogę się oprzeć takim propozycjom ;-; Wybacz mi. To wszystko moja wina. Pokusa zobaczenia uroczego Diamenciku była zbyt silna.
Andrzej_Duda pisze:Okrutnicy, wiecie, że nie mogę się oprzeć takim propozycjom ;-;
Wybacz mi. To wszystko moja wina. Pokusa zobaczenia uroczego Diamenciku była zbyt silna.
To nie są drogi Jedi! I bardzo dobrze, nie znoszę Jedi xD
Andrzej_Duda pisze:To nie są drogi Jedi! I bardzo dobrze, nie znoszę Jedi xD Zawsze wolałem zwykłych żołnierzy z laserami :p.
Andrzej_Duda pisze:To nie są drogi Jedi! I bardzo dobrze, nie znoszę Jedi xD
Zawsze wolałem zwykłych żołnierzy z laserami :p.
A ja neutralnych Sithów.
Sith nie może być neutralny, imbecil.
Kreia? Revan?
Ach, nie ma to jak wstawić obrazek z różnicą wzrostu w środku nocy.
Aww