Czat
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ThePolishKillerPL
To był prywatny film na youtube, wysłany chyba z Niemiec. Nosił on nazwę “Ya like that, slut?”, czyli “Lubisz to, dz****?”
Na nim było 6 kobiet przypiętych do ścian stalowymi kajdanami. Później przybył typek z czymś ostrym, chyba był to jakiś patyk.
Ten skrwiel wypruwał pojedyńczo z tych kobiet patykiem wnętrzności, przy tym je gw**cąc i mówiąc “Ya like that, slut?” a następnie wydłubał im nawet oczy wraz z mózgami przez oczodoły, po czym zgarnął ich wyprute flaki do wiadra, bawił się nimi jak kuwa zabawkami a potem zaczął je jeść jak krakersy.TO było popi*rdolone do kwadratu.
-
-
-
Radiotelegrafista
Ah, o tym filmie też napomniał mój dyskutant. Cieszę się, że go nie oglądałem.
“Wiem, że ludzie powiedzą, że to natura ludzka, ale ktoś to wydał. Ktoś pozwolił na umieszczenie tego na stronie internetowej. Ktoś przełamał wszelkie bariery moralne, by czerpać korzyść. Wiem, że zabrzmię teraz jak stereotypowy komuch - Ale to właśnie jest kapitalizm. Bezduszne wyżeranie pieniądza.”
“To nie brzmi jak stereotypowy komunizm, co ciekawsze - to prawda. Ludzie są w stanie dopuścić się najgorszych rzeczy, ażeby tylko płynęły z tego pieniądze. Można by to porównać nieco do Piłata, chociaż patrząc na pryzmat, to Piłat nawet nie chciał skazywać Jezusa na śmierć - pozwolę na to, ale umyję ręce, nie chcę mieć w tym nic wspólnego, ale chcę z tego odnieść korzyści.”
"I wciąż nachodzą mnie ludzie, pytający "Czemu wierzysz? Mamy dowody! Nie istnieje! Czemu jesteś socjalistą? Mamy dowody! Nie działa! "
A kto wie, czy gdyby nie te dwie bariery moralne, nie fantazjowałbym o tym samym? Czy nie tworzyłbym tego samego?"
-
-
-
-
Andrzej_Duda
ThePolishKillerPL pisze:A nie lepiej wieczne cierpienie?
A czy to co opisałem to nie wieczne cierpienie? Miliardy lat bez rozmowy, bez dotknięcia kogokolwiek, bez zobaczenia żywej duszy. Po prostu się patrzy w nieskończoność że świadomością, że będzie się to robiło jeszcze setki miliardów lat.
-
-
-