Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Jeśli możesz, tak.
post już jest
Dziękuję Ci bardzo. Postaram się dzisiaj zrobić odpis.
Hm zastanawiam się czy może by się nie przydał jakiś temat dla organizacji które mamy na grupie.
Być może Ale jak już się zabieram za PBFa To poświęcam czas na odpisy.
I chwała ci za to, dobra osobo ♡ Btw Oglądam film z Tomem Hiddlestonem I się jaram jak głupia, bo Tom ♡
I chwała ci za to, dobra osobo ♡
Btw Oglądam film z Tomem Hiddlestonem I się jaram jak głupia, bo Tom ♡
ANTHONY HOPKINS LEPSZY
Mój ulubiony aktor to Pan K. Okos.
Tom to nie mój ulubiony aktor. Ale grał Lokiego. Więc się jaram xd
Dlaczego nikt nie napisał MEL GIBSON LEPSZY(nie chodzi mi o to, że od Anthonego, ale Mel to mój ulubiony aktor, fajnie gra świrów, ale nie zagra komiksowego złola, bo nie lubi filmów komiksowych, smutnażaba.jpg)
Mój ulubiony aktor to Jeremy Clarkson.
Ja nie mam jednego ulubionego.
… Czekam na odpis tak jakby co. A co do aktorów to nie wiem którego lubię najbardziej ale za to wiem kto jest moim ulubionym VC jest Stephan Weyte
… Czekam na odpis tak jakby co.
A co do aktorów to nie wiem którego lubię najbardziej ale za to wiem kto jest moim ulubionym VC jest Stephan Weyte
“Spadówa Skalmar” zgadnijcie z kogo cytat.
Ale Clarkson nie może grać złola, on gra tylko bohaterów dzięki jego żartom itd. Jego supermoc to cięty język
Jeremy Clarkson recenzował ThanosCopter.
Historyjka pisze:“Spadówa Skalmar” zgadnijcie z kogo cytat. Patryk
Historyjka pisze:“Spadówa Skalmar” zgadnijcie z kogo cytat.
Patryk
Radiotelegrafista pisze:Jeremy Clarkson recenzował ThanosCopter. Gdzie mogę to znaleźć?
Radiotelegrafista pisze:Jeremy Clarkson recenzował ThanosCopter.
Gdzie mogę to znaleźć?
Mads Mikkelsen<3
Degant321 pisze:Patryk A nie bo Tony Stark.