Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Cholera. Pomyliłem z 999
UWU GLUTEK
~~ Najseksowniejszy z scp~~ Najsłodszy.
Wiem jak pokonać Thanosa. Wystarczy mu wysłać obrazek SCP 2521 i poprosić go o opisanie tego co widzi.
A najgorsze co można zrobić to dać go do pomieszczenia z SCP 682. Nie jest mądrze dawać do jednego pokoju dwie niesamowicie potężne istoty chcące zagłady i zniszczenia.
A co z 682? Jak to Bright mówi… Rzućcie to 682! No i jeszcze scp 343
No cóż zawsze można mu wysłać zdjęcie które ma 4 piksele twarzy 096.
Po prostu wrzućmy do jednego pomieszczenia Gada Trudnego Do Zniszczenia, Mrugacza, Nieśmiałka i Thanosa.
Battle Royal
“To był najgorszy pomysł na jaki się kiedykolwiek zgodziliśmy” - O5-11 “Ale było cholernie warto” - Dr. Clef “I zabawa była przednia” - Dr. Bright
“To był najgorszy pomysł na jaki się kiedykolwiek zgodziliśmy” - O5-11
“Ale było cholernie warto” - Dr. Clef
“I zabawa była przednia” - Dr. Bright
“Jeszcze jak!” - ~~ DR. Ciastko z kremem na k~~ Dr. Kondraki
“Dlaczego nie mieliśmy procedury w razie wysadzenia placówki w próżnię kosmiczną?” - O5-10
Andrzej_Duda pisze:Po prostu wrzućmy do jednego pomieszczenia Gada Trudnego Do Zniszczenia, Mrugacza, Nieśmiałka i Thanosa. Ale wiesz, że Nieśmiałek uległ terminacji, nie?
Andrzej_Duda pisze:Po prostu wrzućmy do jednego pomieszczenia Gada Trudnego Do Zniszczenia, Mrugacza, Nieśmiałka i Thanosa.
Ale wiesz, że Nieśmiałek uległ terminacji, nie?
Kiedy?
czekaj kurde to nieoficjalny film ku*wdebelka
https://youtu.be/0dQogl5M554
Heh, ten czat to ja chyba zamknę, skoro i tak mamy własnego Discorda na którym wszystko się uzgadnia. Żadnych sprzeciwów?
ie widzę.