Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Odpowiedź to Polengers
https://youtu.be/T4VM3WUrLqg
No i fajnie.
Z racji ich długiej nieobecności usuwam z grupy użytkowników: -sluzak4 -sylveonka -xKotel
Taktyczna zmiana awataru.
Skąd to?
Kreskówka “Za Bramą Ogrodu”. Szczerze polecam. Ta postać nazywa się Bestiusz i jest antagonistą tej serii. Bardzo dobrym antagonistą, któremu głos podkłada śpiewak operowy.
Oglądałam. Naprawdę fajowa kreskówka
Widzę, że jest Killer. Poerpiłbym, ale nie chce być jutro… W zasadzie dzisiaj jak zombie.
Tak to jest jak się zaśnie przez przypadek o 23.
ThePolishKillerPL pisze:Tak to jest jak się zaśnie przez przypadek o 23. O jejuńciu, znam ten ból ;-;
ThePolishKillerPL pisze:Tak to jest jak się zaśnie przez przypadek o 23.
O jejuńciu, znam ten ból ;-;
Aj hef berfdej tudej Jej
Za jakiś czas zrobię bardziej normalną postać… ale to nie znaczy, że ten chłop będzie prowadził 100% normalne życie.
ThePolishKillerPL pisze:Aj hef berfdej tudej Jej Hepi berżdej ch*ju CheekiBreekiPL pisze:Za jakiś czas zrobię bardziej normalną postać… ale to nie znaczy, że ten chłop będzie prowadził 100% normalne życie. Odgłosy oczekiwania
ThePolishKillerPL pisze:Aj hef berfdej tudej Jej
Hepi berżdej ch*ju
CheekiBreekiPL pisze:Za jakiś czas zrobię bardziej normalną postać… ale to nie znaczy, że ten chłop będzie prowadził 100% normalne życie.
Odgłosy oczekiwania
Wrócę za jakąś godzinę. Mniej więcej.
Powiedzmy, że nie było mnie 1 h - (-1h)
Aj tam, aj tam.
ma sens
sluzak4 pisze:Lubiłem ją. Moja zemsta będzie straszna. Bój się. Forsynt. No to się pospieszył… P.s Dobranoc.
sluzak4 pisze:Lubiłem ją. Moja zemsta będzie straszna. Bój się. Forsynt.
No to się pospieszył… P.s Dobranoc.