Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Aj hef berfdej tudej Jej
Za jakiś czas zrobię bardziej normalną postać… ale to nie znaczy, że ten chłop będzie prowadził 100% normalne życie.
ThePolishKillerPL pisze:Aj hef berfdej tudej Jej Hepi berżdej ch*ju CheekiBreekiPL pisze:Za jakiś czas zrobię bardziej normalną postać… ale to nie znaczy, że ten chłop będzie prowadził 100% normalne życie. Odgłosy oczekiwania
ThePolishKillerPL pisze:Aj hef berfdej tudej Jej
Hepi berżdej ch*ju
CheekiBreekiPL pisze:Za jakiś czas zrobię bardziej normalną postać… ale to nie znaczy, że ten chłop będzie prowadził 100% normalne życie.
Odgłosy oczekiwania
Wrócę za jakąś godzinę. Mniej więcej.
Powiedzmy, że nie było mnie 1 h - (-1h)
Aj tam, aj tam.
ma sens
sluzak4 pisze:Lubiłem ją. Moja zemsta będzie straszna. Bój się. Forsynt. No to się pospieszył… P.s Dobranoc.
sluzak4 pisze:Lubiłem ją. Moja zemsta będzie straszna. Bój się. Forsynt.
No to się pospieszył… P.s Dobranoc.
Branotz
Tu macie powód mojej dzisiejszej nieobecności: Tytuł to "Kolonia wydobywczą X8260"
Dłuższe niż Treny Jana Kochanowskiego.
Jeszcze jak
A ciekawsze!
Kochanowski virgin: Ja być smutny Łeeee Urszulka Posag do grobu włożyłem, łeee Andrzej_Duda chad: CROSSOVER FALLOUTA, STEVENA UNIVERSE’A, MORROWINDA, DISHONORED, OTGW, MITOLOGII SKANDYNAWSKIEJ I MARVELA
;-;
UwU
Taki tam komiks, który zrobiłem.
Masz ładną kreskę.
Andrzej_Duda pisze:Masz ładną kreskę. Dzięki, no ale, czy komiks jest w pewien sposób śmieszny ?
Andrzej_Duda pisze:Masz ładną kreskę.
Dzięki, no ale, czy komiks jest w pewien sposób śmieszny ?
Chyba było w poczekalni…