Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Historiyjka, składam zamówienie. Wkurzona Czarna Perła, ciągnąca przerażonego Venoma za mackę po podłodze.
Czarna szybciej by zaczęła biadolić, że grafitowa odsłania więcej niż zasłania. Błagam, bez wodogłowia. A dodatkowo niech Czarna chowa grafitową i mówi “Jak Perła jest wkuwiona, to spi**alać”
Ale Grafitowa nie chodzi odsłonięta, ubiera się raczej jak dresiarz niż jak panienka do towarzystwa (w końcu jej hobby to tak jakby wandalizm xd).
Chodzi o jej formę poza fuzją. Z resztą co tam wandalizm. Matka by pokozała, co to wandalizm.
Ale wandalizm Grafitowej to SZTUKA!
No właśnie! Przez noc by wyrzeźbiła swoją płaskorzeźbę.
Grafitowa: Pff. Graffiti lepsze. CICHO, TERAZ JA PISZĘ xD Dudek-senpai, twoje zamówienie Venom mi troszku nie wyszedł xD Na dodatek skończył mi się czarny pisak :<
Grafitowa: Pff. Graffiti lepsze.
CICHO, TERAZ JA PISZĘ xD Dudek-senpai, twoje zamówienie Venom mi troszku nie wyszedł xD Na dodatek skończył mi się czarny pisak :<
Zajebiste.
korobov pisze:Zajebiste.
Dudek, nie przychodź na mój pogrzeb.
Muszę, muszę. Nekromancja sama się nie wyleveluje.
Pff. Idę spalić moje zwłoki xd
ŁEEEEE
Przeproś za brzydkie słowo pod moim adresem to wrócę do życia -^- Jak nie to cię będę nawiedzać w koszmarach 0w0
THOT HH O… O T… T
Masz przeprosić, baka -,-
Moja odpowiedź brzmi…
…oficjalnie przestałam cię lubić.
LEIF ERIKSON DAY