Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Czarna szybciej by zaczęła biadolić, że grafitowa odsłania więcej niż zasłania. Błagam, bez wodogłowia. A dodatkowo niech Czarna chowa grafitową i mówi “Jak Perła jest wkuwiona, to spi**alać”
Ale Grafitowa nie chodzi odsłonięta, ubiera się raczej jak dresiarz niż jak panienka do towarzystwa (w końcu jej hobby to tak jakby wandalizm xd).
Chodzi o jej formę poza fuzją. Z resztą co tam wandalizm. Matka by pokozała, co to wandalizm.
Ale wandalizm Grafitowej to SZTUKA!
No właśnie! Przez noc by wyrzeźbiła swoją płaskorzeźbę.
Grafitowa: Pff. Graffiti lepsze. CICHO, TERAZ JA PISZĘ xD Dudek-senpai, twoje zamówienie Venom mi troszku nie wyszedł xD Na dodatek skończył mi się czarny pisak :<
Grafitowa: Pff. Graffiti lepsze.
CICHO, TERAZ JA PISZĘ xD Dudek-senpai, twoje zamówienie Venom mi troszku nie wyszedł xD Na dodatek skończył mi się czarny pisak :<
Zajebiste.
korobov pisze:Zajebiste.
Dudek, nie przychodź na mój pogrzeb.
Muszę, muszę. Nekromancja sama się nie wyleveluje.
Pff. Idę spalić moje zwłoki xd
ŁEEEEE
Przeproś za brzydkie słowo pod moim adresem to wrócę do życia -^- Jak nie to cię będę nawiedzać w koszmarach 0w0
THOT HH O… O T… T
Masz przeprosić, baka -,-
Moja odpowiedź brzmi…
…oficjalnie przestałam cię lubić.
LEIF ERIKSON DAY
Nawet żartobliwie nie życzę sobie, żeby mnie dz***** nazywano, jak mnie Dudek nie przeprosi to się poważnie obrażę -,-