Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Cóż, nieco boję się z Tobą dyskutować, więc okejo. Dziękuję za odpowiedź.
Czemu się boisz? Nie gryzę.
Boję się tego, że wprowadzę Cię w depresyjny nastrój.
W razie czego jestem pod opieką psychologa i psychiatry oraz na lekach antydepresyjnych, a tata jest w pokoju obok, więc wal śmiało.
Tożeś mnie zachęciła.
Chodziło mi o to, że nic mi nie będzie, bo mnie pilnują i kontrolują czy się nie pogarsza. Na razie jest nawet dobrze.
Historyjka, jakbym potrzebowała się dowartościować, to łap ten szajs. nie polecam rysowania korektorem do pióra
Tahitańska Perła: Czuję się chłopcem! Ja: Tahitańska Perła czekała… Tahitańska Perła: CZEKAŁ! ^^" Ja: …bo była… Tahitańska Perła: …coś mówiłem! ^^" Ja: …cierpliwa. Tahitańska Perła: BDGQXABZGSNAMY
Chciałbym jeszcze zostać, ale nie chce rano zdychać bardziej niż i tak będę…
Słodkich snów
Dobrej nocy~
Dzięki. Już ledwo układam zdania.
A wystarczyło napisać “głupie mendy uwu/mądra perełka uwu” Wiesz przecie, że nie jestem wymagający
Śpij dobrze Btw, Mroczny, ja cię znam. Dopiero się skapłam, ale znam. Chodzisz z moją byłą przyjaciółką xd Zostawiła mnie, bo miała mnie dość Pisałeś ze mną na jednej grupce Pytałam o twoje dziwne nazwisko xd Pamiętasz mnie?
A ku*wa, to się porobiło. E?
A ku*wa, to się porobiło.
E?
Na messengerze. Pamiętasz, żartowałam, żeś pedofil xd I że ci jej nie oddam, boś pedofil xd Ale to był tylko żart, c’nie Nadal jesteście razem?
Na messengerze. Pamiętasz, żartowałam, żeś pedofil xd I że ci jej nie oddam, boś pedofil xd Ale to był tylko żart, c’nie
Nadal jesteście razem?
Aaa Madzia Tak? Ewentualnie Czapnik-senpai I tak, nadal jesreśmy razem i ogólnie hepi uwu
Aaa Madzia Tak?
Ewentualnie Czapnik-senpai
I tak, nadal jesreśmy razem i ogólnie hepi uwu
Pewna Polka ze Szwecji xD A co do mnie to Bianka Nosz, jednak nie pamiętasz mnie xD
Pewna Polka ze Szwecji xD
A co do mnie to Bianka Nosz, jednak nie pamiętasz mnie xD
No więc E Jednak zgadłem za pierwszym razem Czy w końcu jednak nie E? Czej Sosnowa? MAMO JA POWINIENEM OD GODZINY SPAĆ
No więc E Jednak zgadłem za pierwszym razem
Czy w końcu jednak nie E?
Czej Sosnowa?
MAMO JA POWINIENEM OD GODZINY SPAĆ
Nie Sosnowa xd