Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Po prostu skończmy to na zawsze. Wyjdź z grupy, a już nigdy o tobie nie wspomnę, nawet jeśli uważam, że mnie zraniłaś. And okay everyone - koniec tematu.
Po prostu skończmy to na zawsze. Wyjdź z grupy, a już nigdy o tobie nie wspomnę, nawet jeśli uważam, że mnie zraniłaś.
And okay everyone - koniec tematu.
Przyszłam tu tylko po to, by opowiedzieć historię z mojej perspektywy. Mam nadzieję, że ktoś mądry to zrozumie. A ja już wypi***alam stąd, by nie robić zamieszania.
Tak, jak to rozumiem, ale i tak raczej nie zmienię zdania na temat ani Ciebie ani Historyjki, bo w moim mniemaniu każdy zasługuje na wybaczenie.
Andrzeju, bądź łaskaw i mnie wykop. Może być z banem.
pstryk
Dopóki ktoś wybitnie nie działa mi na nerwy, to nie mam złej opinii.
…wszyscy mnie teraz mają za wariatkę…
A ja ni ch*ja nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć, więc postaram się zapomnieć o zdarzeniach z ostatnich kilkunastu godzin :^)
Słuchaj dziunia, wszyscy jesteśmy wariatami. Jedni z nas bardziej oszaleli, inni mniej.
…przepraszam za bycie taką idiotką.
Ja nawet nie wiem za co ty przepraszasz.
Co tu się odwaliło? ;-;
nie wnikaj
Ok.
Cześć ja oglądałem Stevena czasami
M-hm. Witamy.
Jest coś co powinnam wiedzieć o Indygolit? W sensie, chodzi o tą taką Gemsonę KariTheCat co jest na Wikii fandomowej czy nieznana tutejsza wersja OC?
Pytaj się Toiny.
Rozpłakałem się. Pierwszy raz odkąd obejrzałem Strażników Galaktyki 2. Ten odcinek jest piękny.
Same Tylko mnie dobiło kilkukrotnie powtórzone “free” z końcówki “Gold” Mariny