Karta postaci
-
-
-
Radiotelegrafista
[Imię i nazwisko:] - Arrow Denver
[Wiek:] - 17 lat
[Płeć:] - Mężczyzna
[Poziom mocy:] - Potrafi podnieść łyżeczkę czołem i jeździć na mopliku. Poza tym nic szczególnego.[Orientacja seksualna:] - Heteroseksualna
[Gatunek:] - Człowiek
[Motyw piosenki:]
https://youtu.be/cYJLw6TqV2g{Stan psychologiczny:}
[Osobowość:] - Całkiem miły, uczynny i radosny chłopak. Nie boi się żadnych prac, ani wyzwań. Lubi doznawać silnych emocji, ale może się bez nich obyć.
[Nawyki:] - Gwałtowne puszczanie sprzęgła w motocyklu. Ma zawsze w zwyczaju też odbywać poranną gimnastykę i ćwiczenia.
[Słabości:] - Nie potrafi odmawiać swojej dziewczynie, a innym osobom też trudno mu odmówić wykonania jakiejś przysługi. Czasem jest zbyt agresywny i porywczy, ma też słabą głowę do alkoholu, w przeciwieństwie do pewnych, bliskich mu osób.
[Silne strony:]- POTRAFI PODNIEŚĆ ŁYŻECZKĘ CZOŁEM
- Ma dobrą kondycję
- I jest całkiem silny
[Zdolności:] - Potrafi jeździć na swoim motorku jak nikt
- Potrafi podnieść łyżeczkę czołem
- I nieźle pływa
{Dla dociekliwych:}
[Stabilność psychiczna:] - Całkiem niezła, przynajmniej teraz. Niemniej, ostre widoki raczej odcisną na nim swoje piętno.
[Ulubione rzeczy:] - Jego motocykl -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Andrzej_Duda
[Imię i nazwisko:] - Tanzanit
[Wiek:] - 8874 lat
[Płeć:] - Nie obowiązuje
[Poziom mocy:] -Wysoki[Orientacja seksualna:] - Biseksualna
[Gatunek:] - Klejnot
[Motyw piosenki:] -
https://youtu.be/sonvlSvpH2w{Stan psychologiczny:}
[Osobowość:] - Zdeterminowana, uparta i nie chętna do przyjmowania pomocy. Jeśli zostanie jej powierzone zadanie upolowania czegoś, to prędzej zginie niż odmówi wykonania zadania.
[Nawyki:] - Wysyła trofea ze swoich “łowów” do specjalnego pomieszczenia na swoim statku.
[Słabości:] - Jej brak chęci do przyjmowania pomocy może ją kiedyś zabić. Fakt, że woli umrzeć niż porzucić zadanie również nie zwiększa jej szans na przeżycie. Poza tym, trudno jej się oprzeć skorzystania z trudniejszej możliwej drogi rozwiązania problemu.
[Silne strony:] -
-Doskonały słuch i węch.
-Bardzo dobrze walczy swoją włócznią.
-Wyśmienicie strzela za pomocą snajperki destabilizującej.
[Zdolności:] -
-Potrafi przyzwać włócznię, której grot wygląda jak walec zakończony bardzo ostrym szpikulcem. Jest ona nastawiona na rozbijanie Klejnotów.
-Standardowe umiejętności Klejnotu.
-Skacze do 10 metrów wzwyż i biega 5 metrów na sekundę.
-Jej wizor potrafi widzieć Klejnoty przez ściany, a także ma noktowizję i wizję termalną
{Dla dociekliwych:}
-Podkochuje się w Forstrycie, którego kiedyś widziała na zebraniu kamulcowej arystokracjii.
[Stabilność psychiczna:] - Bardzo stabilna.
[Ulubione rzeczy] - Kolekcjonowanie głów/odłamków klejnotów swoich ofiar.
-
-
-
sluzak4
Macie linka do mojej gemsony na fanowskiej wiki, SU.
pl.steven-universe-fanon.wikia.com/wiki/Obsydian%2B -
-
-
-