Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Nienawidzę tego hadziaja
Myślisz, że ja nie? Ten szajgec to przecież krypto-pedofil, ot co.
Może ktoś odegra Mystery Girl? W ogóle, dzięki za przypomnienie. Zrobię tu kolejną postać. Właściwie to dwie, ale w jednej karcie.
Może ktoś odegra Mystery Girl?
W ogóle, dzięki za przypomnienie. Zrobię tu kolejną postać. Właściwie to dwie, ale w jednej karcie.
Teoretycznie ja mógłbym, ale z zasady nie odgrywam postaci kobiecych. Ale jak to mówią: ,skoro powiedziało się A, to trzeba powiedzieć też kolejną cyfrę".
Lul, ja mam postaci kobiecych więcej niż męskich.
Radiotelegrafista pisze:Lul, ja mam postaci kobiecych więcej niż męskich. …które mają wagę godną niejednego okrętu.
Radiotelegrafista pisze:Lul, ja mam postaci kobiecych więcej niż męskich.
…które mają wagę godną niejednego okrętu.
ThePolishKillerPL pisze:…które mają wagę godną niejednego okrętu. Przynajmniej nie są zaciągnięte z PayDay’a albo Hotline Miami
ThePolishKillerPL pisze:…które mają wagę godną niejednego okrętu.
Przynajmniej nie są zaciągnięte z PayDay’a albo Hotline Miami
A swoją drogą: dlaczego akurat Tajemnicza Dziewczyna? Masz wobec niej jakieś plany, czy tylko taka luźna propozycja?
Nie, po prostu to tajemnicza postać.
Radiotelegrafista pisze:Przynajmniej nie są zaciągnięte z PayDay’a albo Hotline Miami O ty bobrze kobrze. Ale chociaż nie wywołają trzęsienia ziemi przy upadku, hehe
Radiotelegrafista pisze:Przynajmniej nie są zaciągnięte z PayDay’a albo Hotline Miami
O ty bobrze kobrze. Ale chociaż nie wywołają trzęsienia ziemi przy upadku, hehe
ThePolishKillerPL pisze:O ty bobrze kobrze. Ale chociaż nie wywołają trzęsienia ziemi przy upadku, hehe O czym teraz dokładnie rozprawiacie, panowie?
ThePolishKillerPL pisze:O ty bobrze kobrze. Ale chociaż nie wywołają trzęsienia ziemi przy upadku, hehe
O czym teraz dokładnie rozprawiacie, panowie?
ThePolishKillerPL pisze:O ty bobrze kobrze. Ale chociaż nie wywołają trzęsienia ziemi przy upadku, hehe Ale przynajmniej są stabilne psychicznie, i jak na razie żadnej nikt nie urąbał ręki, hehe
Ale przynajmniej są stabilne psychicznie, i jak na razie żadnej nikt nie urąbał ręki, hehe
Radiotelegrafista pisze:Ale przynajmniej są stabilne psychicznie, i jak na razie żadnej nikt nie urąbał ręki, hehe Wybacz, ale od kiedy mudżyn Chains jest poje*any?
Radiotelegrafista pisze:Ale przynajmniej są stabilne psychicznie, i jak na razie żadnej nikt nie urąbał ręki, hehe
Wybacz, ale od kiedy mudżyn Chains jest poje*any?
Od kiedy dałem mu akcepta. hehe
Od kiedy dałem mu akcepta.
hehe
Woj2000 pisze:O czym teraz dokładnie rozprawiacie, panowie? Killer wyrzuca mi moje grube, żeńskie postacie, a ja mu jego postacie zaczerpnięte z gier.
Woj2000 pisze:O czym teraz dokładnie rozprawiacie, panowie?
Killer wyrzuca mi moje grube, żeńskie postacie, a ja mu jego postacie zaczerpnięte z gier.
Radiotelegrafista pisze:Killer wyrzuca mi moje grube, żeńskie postacie, a ja mu jego postacie zaczerpnięte z gier. Jak można wygarniać sobie postacie z RP, kiedy w Imperium Klejnotów łamana jest Kontytucja?
Radiotelegrafista pisze:Killer wyrzuca mi moje grube, żeńskie postacie, a ja mu jego postacie zaczerpnięte z gier.
Jak można wygarniać sobie postacie z RP, kiedy w Imperium Klejnotów łamana jest Kontytucja?
Nie chodzi o postacie RP.
Jasne.
Woj2000 pisze:Jak można wygarniać sobie postacie z RP, kiedy w Imperium Klejnotów łamana jest Kontytucja? Jaka Konstytucja? Czyżby Biały Kurf znowu mnie o niczym nie poinformował?
Woj2000 pisze:Jak można wygarniać sobie postacie z RP, kiedy w Imperium Klejnotów łamana jest Kontytucja?
Jaka Konstytucja? Czyżby Biały Kurf znowu mnie o niczym nie poinformował?
ThePolishKillerPL pisze:Jaka Konstytucja? Czyżby Biały Kurf znowu mnie o niczym nie poinformował? Jeden Klejnot z kasty kapłańskiej powie tak, inny powie nie.
ThePolishKillerPL pisze:Jaka Konstytucja? Czyżby Biały Kurf znowu mnie o niczym nie poinformował?
Jeden Klejnot z kasty kapłańskiej powie tak, inny powie nie.