Karta postaci
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
sylveonka
panie Andrzeju, da mi pan umrzeć? spędziłam nad tą postacią stanowczo za dużo czasu.
to kp nawet takie rozwinięte nie jest. nie wiem dlaczego spędziłam nad tym cały dzień. ała[Imię] Obsydian Śnieżny
[Wiek] 5782 lata
[Płeć] Będąc klejnotem nie posiada płci, jednak preferuje gdy zwraca się do niego w formie męskiej[Orientacja seksualna] Klejnoty nie mają płci, także ten
[Gatunek] Defektywny klejnot
[Motyw piosenki]
https://youtu.be/AnXLHhffgOY{Stan psychologiczny}
[Osobowość] Śnieżny jest raczej cichym i spokojnym klejnotem. Nie widzi sensu w walkach i woli raczej rozwiązywać problemy pokojowo.
[Nawyki] -
[Słabości]
Podobnie jak pozostałe kilka obsydianów zrobione przez Homeworld, jest on znacznie mniejszy niż być powinien, przez co jego własna broń go dosłownie przerasta i nie potrafi z niej korzystać. Z tego też powodu niezbyt idzie mu w walce.
[Silne strony]- Dzięki swojej umiejętności uspokajającej inne klejnoty niekoniecznie musi on potrafić walczyć by wyjść z różnych sytuacji w jednym kawałku.
[Zdolności] - Sama jego obecność lekko uspokaja inne klejnoty w jego pobliżu
- Potrafi przyzwać kosę która bez problemu mogłaby rozbijać inne klejnoty. Oczywiście gdyby potrafił nią walczyć
{Dla dociekliwych}
[Stabilność psychiczna] Dosyć dobra
[Mały fun fact]
Jest on jednym z pierwszych oraz też i ostatnich prób stworzenia dobrego obsydianowego żołnierza przez Homeworld. Jak dotąd wszystkie te próby okazały się być nieudane i wszystkie obsydiany nie będące fuzjami były po prostu defektywne. Homeworld nie miało zamiaru marnować tyle zasobów na kolejne nieudane próby stworzenia niedefektywnego obsydianu. Bardziej opłacało się im stworzyć więcej zwykłych żołnierzy, takich jak ametysty i jaspisy.
- Dzięki swojej umiejętności uspokajającej inne klejnoty niekoniecznie musi on potrafić walczyć by wyjść z różnych sytuacji w jednym kawałku.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-