Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Znaczy, to nie jest tak, że jest event w jednym temacie. To cały czas się dzieje. Ja wolę to nazywać po prostu wątkiem fabularnym.
Siostry eksperymenty also chcę żywe.
No dobra, a gdzie jest teraz? I gdzie się zaczął?
Nie mam pojęcia _(‘-’)_/
Toż nie ciebie pytam przecie ;-;
Ale mówię na wszelki wypadek, bo teoretycznie mogłabym wiedzieć, skoro się tu ostatnio raczej dużo udzielam xd
No oka xd
W rosole xd
Aktualnie Thanosa od dłuższej pory w PBFie nie było.
A te personifikacje kamieni nieskończoności co w którymś temacie widziałem jeszcze żyją?
Żyją Żyją… I jeszcze Pył mogłyby wykopać w międzywymiar.
.
To Let It Go.
Akceptuję, ale nie wiem gdzie zacząć jego wątek.
Na razie niech nie zaczyna. Chciałem najpierw rozkręcić trochę fabułę dla Pyłu, a potem dodać Firn, ale pomysł na postać mnie z tyłu głowy swędział i musiałem już napisać :v
Daj jeszcze “Shadow” I “Flame”.
Nie wiem czemu zaproponowałeś po angielsku, ale zgadłeś, planuję coś w tym stylu xD
Akurat jakoś tak bardziej epicko brzmi. W potocznym znaczeniu. I nie wiem czemu… Ale dziwnie się czuję patrząc na Pinkie Pie zaraz obok “darcus”.
Nie ty jeden. Tak, też się zgadzam że po angielsku wszystko brzmi lepiej i chętniej nazwałbym postać “Pitch” niż “Smoła”, no ale…