Karta postaci
-
-
-
-
-
-
ThePolishKillerPL
darcus pisze:Panu to przeszkadza?
Nie. Póty mnie się to nie tyczy, mam to gdzieś.
darcus pisze:Nie gram żadną postacią, ponieważ nasz ukochany mistrz gry nie umie albo nie chce sobie poradzić, mimo wszystko nalegając, że “on będzie sam”.
Proszę wziąć pod uwagę fakt, iż Andrzej prowadzi rozgrywkę u ponad 10 postaci. Dodatkowo, ma jeszcze naukę, ludzkie potrzeby naturalne pokroju odpoczynku czy pożywienia i życie prywatne, więc startu nie otrzymasz od hop siup. Na przykład, mam Al Capone w wersji martwej. Jakoś jeszcze nie dostałem odpisu, a nie narzekam. Więc radzę, jak cywilizowany Homo Sapiens by Pan uzbroił się w zrozumienie oraz cierpliwość i zahamował nakładanie dodatkowych warstw kłopotów z wymyśleniem wątków w postaci nowych kart.
-
Historyjka
[Imię i nazwisko:] - Matowa Perła.
[Wiek:] - Liczone w dniach.
[Płeć:] - Hm… Zaimki bezosobowe.
Jeśli bardzo musi - ewentualnie żeńskie.
Ale nie czuje się specjalnie kobieca ani nic.[Orientacja seksualna:] - Panseksualna. Umiłowanie piękna. On(a) ma mieć “to coś”.
[Gatunek:] - Klejnot. Perełka. Bez defektu.
[Motyw piosenki:]
https://youtu.be/bP8aDAr3F-o
Ten żeński głos z duetu do piosenki.{Stan psychologiczny:} Słabo z nią.
Ma lekką depresję. Nie akceptuje siebie.[Osobowość:] - Cicha, nieśmiała i wstydliwa. Jest urocza, ale sama o sobie tak nie sądzi. Uważa, że czegoś jej brakuje… że ma defekt (co nie jest prawdą). Nie czuje się dobrze ze sobą. Odkąd powstała jest nieśmiała, zbyt wrażliwa i niepewna wszystkiego… uważa, że jej wrażliwość to słabość i dlatego ocenia sama siebie jako bezwartościową (choć w rzeczywistości jest właśnie nawet drogo wykonana i bez jakiegokolwiek defektu!).
[Nawyki:] - Mówienie, że ma defekt.
[Słabości:] - Za niska samoocena i zbytnia wrażliwość. Nie jest też zbytnio silna.
[Silne strony:] - Sprawna, zaradna, zręczna, szybka i z naprawdę świetnym refleksem.
[Zdolności:] - Gra na naprawdę wielu instrumentach i przecudnie śpiewa (choć sama uważa, że nieco fałszuje).{Dla dociekliwych:} Ma swoją pańcię!
Jeszcze nie widziała jej co prawda… ale ma! Właśnie teraz jest do niej dostarczana, nadal w formie zabańkowanego klejnotu.[Stabilność psychiczna:] - Słaba.
[Ulubione rzeczy:] - …lubi czytać trochę…
Do kogo będzie należała zostawiam tobie.
Przerażony tym, że kolejna postać, Duduś?
Ale jedno trzeba przyznać, że śliczna~ -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
darcus
ThePolishKillerPL pisze:Proszę wziąć pod uwagę fakt, iż Andrzej prowadzi rozgrywkę u ponad 10 postaci. Dodatkowo, ma jeszcze naukę, ludzkie potrzeby naturalne pokroju odpoczynku czy pożywienia i życie prywatne, więc startu nie otrzymasz od hop siup.[…]
Ależ ja to wszystko rozumiem. Tylko wtedy się zatrudnia inną osobę do mistrzowania następnych dziesięciu postaci.
Andrzej_Duda pisze:No… Tak w sumie, chciałbym jednak wiedzieć czym na włosy łonowe Odyna są twoje postacie.
Widzisz, żeby się tego dowiedzieć, trzeba zobaczyć co czai się na końcu wątku Pył i Firna. Akceptujesz, czy nie? :v -
-
Hanako8
[Imię i nazwisko:] - Krolin Stivens
[Wiek:] - 18lat
[Płeć:] - Kobieta[Orientacja seksualna:] - Heteroseksualna
[Gatunek:] - człowiek/robot
[Motyw piosenki:] - youtu.be/HW-Jr4M4w90{Stan psychologiczny:} Dobry (Choć jest trochę dziwna)
[Osobowość:] - Skompa, ciekawska, raczej przyjazna (dopóki doputy nie chcesz jej pieniędzy lub zniżania ceny produktów)
[Nawyki:] - Spacerowanie nad brzegiem morza. Słuchanie muzyki, pieczenie ciast, sprzedaż swoich wyrobów.
[Słabości:] - Skompość
[Silne strony:] - Żyłka do chandlu
[Zdolności:] - Wciśnięcie każdemu wszystkiego.{Dla dociekliwych:} Nie przeszkadza jej swiadomość istnienia Klejnotów. Uwarza, że w jakiś sposób są ciekawe. Myśli, że kiedyś może nawet ludzkość będzie z nimi chandlowała.
[Stabilność psychiczna:] - ?
[Ulubione rzeczy:] - PieniądzeWygląd:
(Postać nie ma nic wspólnego z postacią na obrazku. Po prostu jej wygląd mi się spodobał i dałam jako wygląd postaci) -