Karta postaci
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
darcus
ThePolishKillerPL pisze:Proszę wziąć pod uwagę fakt, iż Andrzej prowadzi rozgrywkę u ponad 10 postaci. Dodatkowo, ma jeszcze naukę, ludzkie potrzeby naturalne pokroju odpoczynku czy pożywienia i życie prywatne, więc startu nie otrzymasz od hop siup.[…]
Ależ ja to wszystko rozumiem. Tylko wtedy się zatrudnia inną osobę do mistrzowania następnych dziesięciu postaci.
Andrzej_Duda pisze:No… Tak w sumie, chciałbym jednak wiedzieć czym na włosy łonowe Odyna są twoje postacie.
Widzisz, żeby się tego dowiedzieć, trzeba zobaczyć co czai się na końcu wątku Pył i Firna. Akceptujesz, czy nie? :v -
-
Hanako8
[Imię i nazwisko:] - Krolin Stivens
[Wiek:] - 18lat
[Płeć:] - Kobieta[Orientacja seksualna:] - Heteroseksualna
[Gatunek:] - człowiek/robot
[Motyw piosenki:] - youtu.be/HW-Jr4M4w90{Stan psychologiczny:} Dobry (Choć jest trochę dziwna)
[Osobowość:] - Skompa, ciekawska, raczej przyjazna (dopóki doputy nie chcesz jej pieniędzy lub zniżania ceny produktów)
[Nawyki:] - Spacerowanie nad brzegiem morza. Słuchanie muzyki, pieczenie ciast, sprzedaż swoich wyrobów.
[Słabości:] - Skompość
[Silne strony:] - Żyłka do chandlu
[Zdolności:] - Wciśnięcie każdemu wszystkiego.{Dla dociekliwych:} Nie przeszkadza jej swiadomość istnienia Klejnotów. Uwarza, że w jakiś sposób są ciekawe. Myśli, że kiedyś może nawet ludzkość będzie z nimi chandlowała.
[Stabilność psychiczna:] - ?
[Ulubione rzeczy:] - PieniądzeWygląd:
(Postać nie ma nic wspólnego z postacią na obrazku. Po prostu jej wygląd mi się spodobał i dałam jako wygląd postaci) -
-
-
-
-
-
-
-