Karta postaci
- 
- 
- 
- 
- 
- 
- 
- 
 darcus darcusThePolishKillerPL pisze:Proszę wziąć pod uwagę fakt, iż Andrzej prowadzi rozgrywkę u ponad 10 postaci. Dodatkowo, ma jeszcze naukę, ludzkie potrzeby naturalne pokroju odpoczynku czy pożywienia i życie prywatne, więc startu nie otrzymasz od hop siup.[…] 
 Ależ ja to wszystko rozumiem. Tylko wtedy się zatrudnia inną osobę do mistrzowania następnych dziesięciu postaci.
 Andrzej_Duda pisze:No… Tak w sumie, chciałbym jednak wiedzieć czym na włosy łonowe Odyna są twoje postacie.
 Widzisz, żeby się tego dowiedzieć, trzeba zobaczyć co czai się na końcu wątku Pył i Firna. Akceptujesz, czy nie? :v
- 
- 
 Hanako8 Hanako8[Imię i nazwisko:] - Krolin Stivens 
 [Wiek:] - 18lat
 [Płeć:] - Kobieta[Orientacja seksualna:] - Heteroseksualna 
 [Gatunek:] - człowiek/robot
 [Motyw piosenki:] - youtu.be/HW-Jr4M4w90{Stan psychologiczny:} Dobry (Choć jest trochę dziwna) [Osobowość:] - Skompa, ciekawska, raczej przyjazna (dopóki doputy nie chcesz jej pieniędzy lub zniżania ceny produktów) 
 [Nawyki:] - Spacerowanie nad brzegiem morza. Słuchanie muzyki, pieczenie ciast, sprzedaż swoich wyrobów.
 [Słabości:] - Skompość
 [Silne strony:] - Żyłka do chandlu
 [Zdolności:] - Wciśnięcie każdemu wszystkiego.{Dla dociekliwych:} Nie przeszkadza jej swiadomość istnienia Klejnotów. Uwarza, że w jakiś sposób są ciekawe. Myśli, że kiedyś może nawet ludzkość będzie z nimi chandlowała. [Stabilność psychiczna:] - ? 
 [Ulubione rzeczy:] - PieniądzeWygląd: 

(Postać nie ma nic wspólnego z postacią na obrazku. Po prostu jej wygląd mi się spodobał i dałam jako wygląd postaci)
- 
- 
- 
- 
- 
- 
- 
- 
- 
-