Karta postaci
-
-
-
-
-
-
darcus
ThePolishKillerPL pisze:Proszę wziąć pod uwagę fakt, iż Andrzej prowadzi rozgrywkę u ponad 10 postaci. Dodatkowo, ma jeszcze naukę, ludzkie potrzeby naturalne pokroju odpoczynku czy pożywienia i życie prywatne, więc startu nie otrzymasz od hop siup.[…]
Ależ ja to wszystko rozumiem. Tylko wtedy się zatrudnia inną osobę do mistrzowania następnych dziesięciu postaci.
Andrzej_Duda pisze:No… Tak w sumie, chciałbym jednak wiedzieć czym na włosy łonowe Odyna są twoje postacie.
Widzisz, żeby się tego dowiedzieć, trzeba zobaczyć co czai się na końcu wątku Pył i Firna. Akceptujesz, czy nie? :v -
-
Hanako8
[Imię i nazwisko:] - Krolin Stivens
[Wiek:] - 18lat
[Płeć:] - Kobieta[Orientacja seksualna:] - Heteroseksualna
[Gatunek:] - człowiek/robot
[Motyw piosenki:] - youtu.be/HW-Jr4M4w90{Stan psychologiczny:} Dobry (Choć jest trochę dziwna)
[Osobowość:] - Skompa, ciekawska, raczej przyjazna (dopóki doputy nie chcesz jej pieniędzy lub zniżania ceny produktów)
[Nawyki:] - Spacerowanie nad brzegiem morza. Słuchanie muzyki, pieczenie ciast, sprzedaż swoich wyrobów.
[Słabości:] - Skompość
[Silne strony:] - Żyłka do chandlu
[Zdolności:] - Wciśnięcie każdemu wszystkiego.{Dla dociekliwych:} Nie przeszkadza jej swiadomość istnienia Klejnotów. Uwarza, że w jakiś sposób są ciekawe. Myśli, że kiedyś może nawet ludzkość będzie z nimi chandlowała.
[Stabilność psychiczna:] - ?
[Ulubione rzeczy:] - PieniądzeWygląd:
(Postać nie ma nic wspólnego z postacią na obrazku. Po prostu jej wygląd mi się spodobał i dałam jako wygląd postaci) -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Woj2000
Historyjka pisze:Ten sarkazm.
Weźcie mi nie przypominajcie, że nikt mnie nie lubi, a już na pewno nie w ten sposób.Z całym szacunkiem, ale spokojnie. Nikt tu nie implikuje, a tym bardziej nie przypomina, że nikt cię nie lubi. Wręcz przeciwnie, jest duża szansa na to, że jest tu pewna grupa osób, która naprawdę nic do ciebie nie ma. Tylko po prostu należy pamiętać, że poganianie nigdy nie jest dobrą taktyką, a odmowa spełnienia twoich próśb - oznaką nielubienia. Poza tym, to internet, którego sarkazm i nieczułe traktowanie innych są cechami charakterystycznymi.
-