Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
//Ech, może ona miała go o wiele wcześniej przygotowanego na wypadek, gdyby ktoś pokazywał jej chińskie bajki? Jest to co prawda absurdalne, ale na pewno nie nielogiczne//
// To też jest opcja. //
// Dokładnie. Jest tak jak mówi Wojciech.
-Emmm… spoko, ale bardziej mi chodzi o to, że… czy wygląda nawet ładnie.
-A, okej. No to nawet ładne, ale widać, że to tylko twoje zdjęcie ze zedytowanymi ubraniami oraz twarzą.
-…okej, tyle chciałam wiedzieć, tylko no wiesz- mrugnęła-…to było wykonane na komputerze. Tutaj zaczyna się używanie mocy “bycia 100% przekonywującym dla ludzi”… tylko, żeby nie szczaiła tego jednego malutkiego detalu w tym.
-…okej, tyle chciałam wiedzieć, tylko no wiesz- mrugnęła-…to było wykonane na komputerze.
Tutaj zaczyna się używanie mocy “bycia 100% przekonywującym dla ludzi”… tylko, żeby nie szczaiła tego jednego malutkiego detalu w tym.
-Ale że co, zrobiłaś to na komputerze, przegrałaś na telefon i dopiero niedawno wstawiłaś? Bez sensu mi się to wydaje, ale okej.
-No co, kto bogatemu zabroni, co nie ?
-Heh. W każdym razie, całkiem to ładne.
-Dobra, to … Civka się już załadowała ?
-Tak w zasadzie, jeszcze jej nie włączyłam.
-Okej, no to sobie poczekam.
-Swoją drogą, mogłabym mieć do Ciebie małą prośbę?
-Jaką ?
-Mogłabyś proszę nikomu nie mówić, że tutaj jestem? W sensie, w tym domu.
-Dlaczego ? Coś się stało jeszcze ?
-Umm… Powiedzmy, że wolę o tym nie mówić.
-Spoks, obiecuje, że nie wyleje farby na ten temat.
-Zawsze wiedziałam, że można na Ciebie liczyć!
-No jak nie możesz zaufać koleżance, co nie ? Pytanie retoryczne.
-No jak nie możesz zaufać koleżance, co nie ?
Pytanie retoryczne.