Sanktum Sanktorum [ZIEMIA]
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Brodacz
-Cieszy mnie fakt, że mi się udało. Ale przechodząc do rzeczy, jesteś czarodziejką, więc wziąłem Cię pod uwagę, ponieważ postanowiłem zorganizować magiczną obronę przed niejakim Thanosem. Teraz tylko odpowiedz mi na pytanie, jeszcze to przed tym właściwym, bo albo znam na nie odpowiedź i zapomniałem, albo nie znam, wiesz kim jest Thanos prawda?
-
-
Brodacz
-Proszę nie unoś się, nie wiem wszystkiego, tak wiem to dziwne w końcu jestem Arcymagiem. Z takiego powodu, że chce najechać Ziemię i najprawdopodobniej ją zniszczyć, ponieważ zbiera Kamienie Nieskończoności, które zebrane razem mogą spełnić każdą Twoją zachciankę. Wiem to nie moja sprawa, ale wydajesz się bardzo smutna.
-
-
Brodacz
,Deadpool nie umie komunikować się telepatycznie. Kamienie Nieskończoności są to niezwykle silne kosmiczne no cóż kamienie, powstały one razem z powstaniem naszego świata, jest ich sześć, rzeczywistość, przestrzeń w sensie kosmos i tak dalej, czas, umysł, dusza oraz siła, posiadając jeden z danych kamieni możesz kontrolować to za co odpowiada, więc mając wszystkie sześć może Ci się wydawać iż jesteś na równi z Bogiem. Wiem, że wy, no Avengersi macie kamień umysłu, dokładniej posiada go Vision. A film będziesz mogła sobie powtórzyć.
-
-
-
-
-
-
-