Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Perydot mina zrzędła. -Nie wiem, czy Diamenty się zgodzą.
Ta uśmiechnęła się pocieszająco: Cóż, Białego Diamentu już nie ma, a Niebieską Diament uratowaliśmy. Pozostałoby jedynie przekonać Żółtą Diament. -
Ta uśmiechnęła się pocieszająco:
Perydot: -Naprawdę, Mój Agacie?! To świetnie! Ale… Przekonać Żółtą Diament?
dryn dryn do agaty DRYN KU*WA DRYN
Do Perydotu: Wybacz, ktoś chce się połączyć. Bez odbioru. - Zamknęła przychodzące połączenie po czym odebrała: Tak? -
Do Perydotu:
-Tu Forstryt. Przekazuję nowe info - Biała Diament została znaleziona. Prawdopodobnie zmierza się do Homeworld…najprawdopodobniej przejąć władzę.
Czyli już nie jesteś u władzy. - Stwierdziła złośliwie.
-Się nie ciesz, jeszcze ją zdobędę. Poza tym jestem jej doradcą, a wiesz co to takiego “manipulacja klejnotem”, hm? -Mina “Szach mat ateisto”
Przewróciła oczami: Tak, tak…-
Przewróciła oczami:
Brunatna Perła pokazała język Forstrytowi.
-No. Podobno słyszałem, że budujecie świetlicę na przemowy. Czy to prawda?
Brunatna Perła: -TAK I CO Z TEGO?!
-Uspokój się. Chciałem się tylko upewnić czy to nie bujdy.
To prawda. Co w związku z tym? - Dłonią uspokoiła Perłę.
-Po prostu chciałem się upewnić, nic specjalnego. -skwitował. -Dobra, nie będę wam przeszkadzał, żegnajcie. Koniec transmisji. -I cyk, rozłączenie.
No i cyk. Kapitanie Nefryt, na co mamy kurs? -
No i cyk.
Nefryt: -Ogółem, to na naszą kolonię, ale teraz mamy postój, bo w pośpiechu nie wmontowano systemu chłodzącego silnik.
Dobrze. Na razie trzymajmy się postoju. - Po czym zwróciła się do Perły: Perło, czy znasz jeszcze jakieś opuszczone kolonie? -
Brunatna Perła: -Niestety, nie znam żadnej, poza tą, z której nie wróciła moja pani…
Lepiej się tam nie zapuszczać w takim razie…- Stwierdziła i wybrała połączenie do Bizymutu, który zajmował się kosmomapami.