Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Eeee A to nie był tatuaż? ;_;
No to teraz czekają aż on się zregeneruje?
Mroczny: Eeee Nie Mroczny: Ostatnio poszło chyba szybko, to teraz też tak powinno być.
Eee JADEIT, RUSZ DUPE // ja mam pisać tylko główną, czy wszystkimi?
Eee JADEIT, RUSZ DUPE
// ja mam pisać tylko główną, czy wszystkimi?
// Wszystkimi.
// oki
Ciekawe, co on tym razem zrobi? Bo nie wierzę, że od tak odda Agat.
Mroczny: JADEYEET NIE KCE Toina: Na całe szczęście istnieją urządzenia do wchodzenia w kieszonkowe wymiary Klejnotów.
RUSZ DUPE BO WSZYSCY ZGINIEMYY Szelaso f Szelasie Robi z resztek szkła metalicznego repliki klejnotu agat
RUSZ DUPE BO WSZYSCY ZGINIEMYY
Szelaso f Szelasie Robi z resztek szkła metalicznego repliki klejnotu agat
Na szczęście. Inaczej ta perła by oszalała
Mroczny: Klejnoty poofnięte nie mają świadomości, klejnoty w wymiarach kieszonkowych klejnotów także. Toina: I tak już nie wygląda na osobę ze zdrową psychiką…
eee to jednak nie uwu JADEITAZO, RUSZ TĄ DUPE
Ale i tak ją lubię Może powiedzieć o tym wyciąganiu rzeczy z wymiarów kieszknkowych?
Mroczny: EEEE NIE, BO JEST ZMĘCZONA Toina: Lepiej się upewnić, że wiedzą o takich przyrządach, prawda?
Nie chce przeszkadzać, ale czy wiecie o istnieniu technologii, która umożliwia wchodzenie do wymiarów kieszonkowych?
ALE JEGO GŁOWA BOLI, TY IDŹ
Toina: -JEST COŚ TAKIEGO?! - krzyknęła nagle Perła. Mroczny: Jadeit ma okres, wynocha!
No regeneracja, tym razem jako jadeitazo, z klejnotem agat w dłoni chyba znalazłam
No regeneracja, tym razem jako jadeitazo, z klejnotem agat w dłoni
Tak, jest coś takiego. Ale chyba już tego nie potrzebujecie- Powiedziałam i zerknełam na Żelazo
wow, Szelaso od tak sobie oddało Grudę Agat uwu