Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Nie chce przeszkadzać, ale czy wiecie o istnieniu technologii, która umożliwia wchodzenie do wymiarów kieszonkowych?
ALE JEGO GŁOWA BOLI, TY IDŹ
Toina: -JEST COŚ TAKIEGO?! - krzyknęła nagle Perła. Mroczny: Jadeit ma okres, wynocha!
No regeneracja, tym razem jako jadeitazo, z klejnotem agat w dłoni chyba znalazłam
No regeneracja, tym razem jako jadeitazo, z klejnotem agat w dłoni
Tak, jest coś takiego. Ale chyba już tego nie potrzebujecie- Powiedziałam i zerknełam na Żelazo
wow, Szelaso od tak sobie oddało Grudę Agat uwu
Toina: Dioptaz ma podejrzenie, że to jest blef. Mroczny: Perła ostrożnie wzięła Agat, a następnie wbiła w głupi ryj Żelaza włócznię.
Kopnął Perłę w piszczel
Oczywiście, że ma podejrzenia. Ale zaraz zobaczymy
Mroczny: Jak to zrobił, będąc poofniętym? Toina: Perła położyła niby-klejnot Agatu na ziemię i… Czeka.
Bo nie było napisane, że poofnął ;-;
Patrze na klejnot zaciekawiona. Zobaczymy, czy to prawdziwy kamień
Mroczny: A no chyba że ;^; Toina: Jak na razie nic się nie dzieje.
Agat spróbowała się zregenerować.
No to czekam.
Radio: POSZŁO! AGAT SIĘ REGENERUJE! // Przykro mi Mroczny. Napisałem, że nie mógł podczas bycia poofniętym stworzyć atrapy klejnotu Agatu, a więc wyjął ten prawdziwy. /) Toina: A więc to jednak prawdziwy Agat…
// no nie pisałem, że dał atrapę, tylko Agat ;-; To teraz intensywne myślenie, czy porozmawiać jak Jadeit z Klejnotem, czy oddać wodze Żelazu, żeby bardziej spie**olić jej sytuację
// no nie pisałem, że dał atrapę, tylko Agat ;-;
To teraz intensywne myślenie, czy porozmawiać jak Jadeit z Klejnotem, czy oddać wodze Żelazu, żeby bardziej spie**olić jej sytuację
Okej. Nie wiem czy się cieszyć, czy nie.
// M: A no chyba że ;-; //
// ;-; //