Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
NP Jakimś cudem upięła włosy swojej Diament w ten sposób to zaszczyt, którego nie jeztem godna, Moja Diament…
NP Jakimś cudem upięła włosy swojej Diament w ten sposób
Niebieska Diament: -Słuszysz mi wiernie od tysięcy lat. Możesz to zrobić. Śmiało.-wzięła ją na dłoń i przysunęła do swojego Klejnotu.
NP Niepewnie, lecz delikatnie i ostrożnie dotknęła klejnotu swojej Di, bojąc się, żeby jej przypadkiem nie uszkodzić
Jej Klejnot na początku jest lodowo zimny, ale pod wpływem twojego dotyku powoli się nagrzewa. Dodatkowo daje uczucie jedwabiu.
NP Mimowolnie się rumienię i uśmiecham
Niebieska Diament przytula Niebieską Perłę do swojego klejnotu i się zamyśla.
NP Tulę jej klejnot, a całą moją twarz zalewa rumieniec
Klejnot Niebieskiej Diament jest na przemian lodowaty i gorący. -Moja Perła…
NP Tak, Moja Diament?..
NP
Niebieska Diament: -Chciałam powiedzieć, że z nie rozbitych Klejnotów tylko Żółta Diament jest dla mnie ważniejsza od Ciebie.
NP t-to miłe, co Diament mówi… - rumieniec bardziej
Niebieska Diament ma flashbacki z ataku na Ziemię i zastanawia się skąd wzięły się Klejnoty, z którymi walczyła Biała.
NP Tuli
Klejnot Diamentu ma teraz temperaturę letniej wody. -Ciekawe, czy Żółta ma dobre stosunki z jej Perłą. Kiedy ostatnio rozmawiałaś z Żółtą Perłą?
NP wieki temu, Moja Diament…
Niebieska Diament: -A kiedy ostatnio widziałaś Żółtą Diament i jej Perłę, kiedy nie byłam w pobliżu?
NP też dawno temu, Moja Diament…
Niebieska Diament: -Szkoda. Kiedy będzie okazja do tego, to masz ją wykorzystać!
NP tak jest, Moja Diament! - przestała tulić i zasalutowala
Niebieska Diament: -Masz pozwolenie na… Dalsze otwarte okazywanie mi czułości w prywatności.