Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Niebieska Diament przytula Niebieską Perłę do swojego klejnotu i się zamyśla.
NP Tulę jej klejnot, a całą moją twarz zalewa rumieniec
Klejnot Niebieskiej Diament jest na przemian lodowaty i gorący. -Moja Perła…
NP Tak, Moja Diament?..
NP
Niebieska Diament: -Chciałam powiedzieć, że z nie rozbitych Klejnotów tylko Żółta Diament jest dla mnie ważniejsza od Ciebie.
NP t-to miłe, co Diament mówi… - rumieniec bardziej
Niebieska Diament ma flashbacki z ataku na Ziemię i zastanawia się skąd wzięły się Klejnoty, z którymi walczyła Biała.
NP Tuli
Klejnot Diamentu ma teraz temperaturę letniej wody. -Ciekawe, czy Żółta ma dobre stosunki z jej Perłą. Kiedy ostatnio rozmawiałaś z Żółtą Perłą?
NP wieki temu, Moja Diament…
Niebieska Diament: -A kiedy ostatnio widziałaś Żółtą Diament i jej Perłę, kiedy nie byłam w pobliżu?
NP też dawno temu, Moja Diament…
Niebieska Diament: -Szkoda. Kiedy będzie okazja do tego, to masz ją wykorzystać!
NP tak jest, Moja Diament! - przestała tulić i zasalutowala
Niebieska Diament: -Masz pozwolenie na… Dalsze otwarte okazywanie mi czułości w prywatności.
NP z przyjemnością, Moja Diament!.. - i znowu ją tuli
To trochę wypełnia pustkę w środku Niebieskiego Diamentu po tym jak utraciła Różową.
// w którym momencie serialu to się dzieje? NP Tuli i wkłada w to całe swoje serce
// w którym momencie serialu to się dzieje?
NP Tuli i wkłada w to całe swoje serce
// Ale co? Czułości Diament i jej Perły? // Diament się lekko uśmiechnęła. Następnie obserwuje przez ekran kolonię X82600.
// ogólnie akcja rego pbf