Teren Obsydianowej Świątyni
-
-
-
Andrzej_Duda
Killer:
-Jeszcze raz nazwiesz mnie Żółtą Paniusią to będziesz chodził na czworaka do końca życia!-wściekła się Żółta Diament na Czerwony Diament.
Kor:
Żółta Diament zignorowała Czarną, ale Niebieska odpowiedziała:
-Ostatni posłaniec był milion lat temu. A… Od kilku ostatnich miesięcy nie otrzymywaliśmy z Asgardu żadnych wiadomości, ani nie udało się nam żadnej przechwycić. Dodatkowo Nidavellir nie odpowiada od dłuższego czasu na żadne propozycje dotyczące dostawy rzadkich metali.
Mroczny:
Respekt do wszystkich Pańć mocno. -
-
korobov
-Tym bardziej trzeba wezwać “Dumę Floty”. Mam tam ścieżki nadprzestrzenne skracające podróż 50 razy do każdego świata. Ulepszenie krasnludów, gdy byłam w Asgardzie. Jeśli od kilku miesięcy jest cisza… Jest źle, bardzo… - po czym wyciągnęła rękę po Mjolmira (a w każdym razie coś w jego stylu). Powinien był zostać na Krakatau.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Andrzej_Duda
Mroczny:
Duże magiczne coś owo
Kor:
-A więc, warto spróbować. Czemu nie?-Niebieska Diament wzięła młot od Czarnej Diament. Uniosła go, ale widać, że ma z tym problemy i nie potrafiłaby nim szybko walczyć.
Killer:
-Źle. Mam w zaokrągleniu 860 milionów lat. I na podstawie czego odczytujesz z rysów twarzy, skoro Klejnoty się nie starzeją? -