Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
a z kim ślub?.. ok, czas na wyciąganie pochopnych wniosków uwu CZY ONA CHCE SIĘ ŻENIĆ Z DEWEYEM?! Np w NP wypłakuje się w pluszaka
ok, czas na wyciąganie pochopnych wniosków uwu CZY ONA CHCE SIĘ ŻENIĆ Z DEWEYEM?!
Np w NP wypłakuje się w pluszaka
Mroczny: Pańcia popuciała Perłę po głowie i wyszeptała jej do ucha: -Z Żółtą, głuptasie. Diamentowi nie przystoi mieć tak mocnych uczuć wobec istoty organicznej. To wiesz może gdzie kupić dla niej wielką suknie ślubną?
kamień z serca może przecież zmienić formę…
kamień z serca
Mroczny: Na pewno kamień, a nie fragment mozaiki z Pańcią? -Racja… Muszę się tylko dopytać w sprawie zmiany rozmiaru klejnotu.
nie, mozaika jest cała mhm… kiedy Diament planuje się zaręczyć Żółtej?..
nie, mozaika jest cała
Mroczny: -Kiedy tylko wrócimy do mojej sali na Homeworldzie. Potem to natychmiastowo zorganizyjemy.
ma już Diament pierścionek zaręczynowy? Fajne to serce Perełki takie w kawałkach :'^)
Fajne to serce Perełki takie w kawałkach :'^)
Mroczny: -Tak. Chciałabym, żebyś mi go podała na ślubie. Jesteś jedną z najważniejszych osób w moim życiu.
o, serduszko się składa chodzi Diament o obrączki, tak?..
o, serduszko się składa
Mroczny: -Tak, kochanie. Będziesz cudownie wyglądała w stroju uszytym z prawdziwego materiału.
dziękuję za komplement, Mój Diamencie
Mroczny: -Nie ma za co, oczywiście. A teraz Perło, gdzie podziewa się pani admirał Szmaragd?
poszła w stronę tego … e domku… tak, to chyba jest domek
Mroczny: -To pamiętam i ja, Perełko.
i chyba stamtąd nie wychodziła…
Mroczny: -A więc poczekamy.
pójść po Panią Admirał?
Mroczny: -Zaczekaj chwilę, bądź cierpliwa. z
dobrze mój Diamencie… czy życzy sobie Diament, żebym zmieniła mój ubiór?..
Czuje się…co najmniej nieswojo. O co tu chodzi?