Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
-Nie widzę. Nawet ja nie mogę zobaczyć tak potężnych artefaktów.
-Ku*wa… A gdzie jest Arcymistrz? Szybciej będzie. On ma Kamień Duszy.
-Kamień Duszy miał i prawdopodobnie wciąż ma Adam Warlock… Ale nie mogę jak już wspomniałem zlokalizować ani jednego ani drugiego.
-Poprawka… On Ma kamień umysłu… Ustawcie kurs na jego okręt.
-Aktualnie, Arcymistrz znajduje się na Homeworldzie…
-… Złożyłam pewną obietnicę, ale chyba muszę ją złamać. - stanęła na warpie. -Wiecie, gdzie mni wysłać. Perło, jesli chcesz…
Perła bez słowa przytuliła się do ręki swojego Diamentu. Po chwili obie zaczęły się unosić w słupie światła.
-Bałam się o ciebie…
-Ja o Ciebie też, Moja Diament.
Przybyła tutaj Czarna ze swoją Perłą, Alexem przy swojej nodze oraz Białą szczelnie zapatuloną w kocyk z pluszakiem w ręce.
Kiedy Heimdall zobaczył tą gromadę, lekko rozszerzył oczy. -Tego się nawet ja nie spodziewałem.
Uśmiechnęła się. -Mówi się, że Grungir sam wybiera tego, który nim włada.
-Interesuje mnie reakcja Thora, kiedy wróci… Tak właściwie, w jakim celu przybywasz?
-Zostawić siostrę… I jej podlotka. Tu będą bezpieczni. - po czym spojrzała się na Alexa.
Alex przytula swoją mamę. -Nie widzę żadnego problemu… Poza tym, który właśnie pojawił się w Midgardzie.
-Thanos…
-Thanos. Empire City, centrum miasta.
-Czy ma Kamień Czasu?
-Hmm… Nie.
-Czyli przybył po Umysł… A nie wiesz, czy i gdzie jest Tr9n Odyna? Czyli w sumie mój tron?