Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Leży ciągle.
Kor: A Perełka i Spinel dosłownie na niej. NP w NP: “No to ja, Dusza.” XDDDDD Kor: Ciocia teraz tylko się uśmiecha.
-Więc… Opowiesz?
No i idzie NP w NP “Ale ostatnio mówiłaś, że tak nie wolno”
No i idzie
NP w NP “Ale ostatnio mówiłaś, że tak nie wolno”
Kor: Ciocia zacisnęła zęby, powstrzymując się od śmiechu. Mroczny: UwU NP w NP: “Zmieniłam zdanie. On na to zasługuje.”
Patrzy na nią przechylając głoe na lewo i przeciągajac się jak kot.
Kor: -Ty… Ty może wróć później… Hahaha…
-Dobrze.- po czym wstał, otrzepał się, ukłoniłsię na do widzenia i poszedł do pokoju taty.
NP Tup tup uwu NP w NP “Opowiesz o tym?” Wbiła mu z całej pety nóż w krocze
NP Tup tup uwu
NP w NP “Opowiesz o tym?” Wbiła mu z całej pety nóż w krocze
Kor: Tata z tego co widać wciąż siedzi w swoim schowku. Mroczny: Tak fajnie uwu NP w NP: “Może innym razem.” XDDDDD
Położył się na łóżku i ziewnął.
uwu NP w NP “A będzie policzone mi na sądzie ostatecznym zabicie jego i te tortury?” Kuje krocze mocniej
uwu
NP w NP “A będzie policzone mi na sądzie ostatecznym zabicie jego i te tortury?” Kuje krocze mocniej
Kor: Zamierza spać? Mroczny: UwU NP w NP: “Nie, jesteś z tego zwolniona.”
Nie. Po prostu się położył… Ale fakt, Biała jest trochę za… Nadopiekuńcza. Co by sie niby stao, jakby dotańczyli do końca?
NP Tup tup tup NP w NP “Dzięki uwu” Wzięła potężną włócznię z Vibranium i ją ładuje uwu
NP Tup tup tup
NP w NP “Dzięki uwu” Wzięła potężną włócznię z Vibranium i ją ładuje uwu
Kor: Biała stwierdziła, że jakaś fuzja… A swoją drogą, że jest strasznie nadopiekuńcza. Mroczny: Tip tup WuW NP w NP: “Proszę bardzo uwu” Już się naładowała uwu
Pewnie by ją jeszcze schowała do wózka, jakby mogła.
NP Tup. NP w NP “Jesteś najlepsza uwu” Zaku*wiła mu pociskiem energii w krocze
NP Tup.
NP w NP “Jesteś najlepsza uwu” Zaku*wiła mu pociskiem energii w krocze
Kor: To by było równie nienormalne, co słodkie. Mroczny: UwU NP w NP: “Kocham Cię uwu” XDDDDD
Ale jednak bardziej nienormalne… Postanowił zrobić piłkę za pomocą iluzji.