Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Kor: I zdecydowanie zbyt kusząca sama z siebie. Mroczny: Spinel zrobiła obrażoną minę. Perełka Jr się uśmiechnęła i pokazała kciuk do góry. Biała Perełka powiedziała: -A mogę się do was dołączyć? UwU
Właśnie. Przygryzł nieco swoją wargę.
jasne, jak chcesz, to możesz wejść między Spinel, a Perełkę Jr. Tylko na uważaj, żeby nie stało sie jej kuku
Kor: “Uratowanie” Różowej tylko by pogorszyło sytuację… Mroczny: -Jak chcesz, to mogę ponieść was wszystkie uwu
Niestety. I to jest najgorsze.
Kor: Pozostaje czekać i zobaczyć co przyniesie los.
Tak. Pozostaje czekać.
nie, chcę pokazać Spinel swoją wyższość uwu
Kor: A jeszcze ta przebierająca się Biała… Mroczny: -Okej, to pójdę obok was uwu
Może chce uciec? Kto wie, kto wie? Albo sama nie wie, kim jest
jak chcesz, to mogę Cię nieść uwu
Kor: Lub też lubi czasami się poczuć inaczej. Mroczny: -Okej, będzie fajnie uwu!
Fakt, ale to podbiega pod ucieczkę od codzienności.
to wskakuj na Spinel, tylko uważaj na Perełkę Jr uwu
Kor: Tak, jeśli to ująć, to rzeczywiście. Mroczny: -Okej uwu Perełka wyskoczyła na Spinel. Ło kurna, jaka ciężka ;-;
pilnuj Perełki Jr uwu A co jeśli Perełka też jest taka ciężka??
Położył się spowrotem na łóżku. -Dziadku, co ja najlepszego narobiłem…
Mroczny: -Okej uwu To dość z a s t a n a w i a j ą c e Kor: Dziadek mu nie odpowiedział.
Westchnął tylko i śie uśmiechnął. -Co ty byś zrobił…
NP b a r d z o z a s t a n a w i a j ą c e taką ma minę