Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
-Znaczy… Nie wiem… Nagle patrzę i…
nie wiem, ja istatnio niechcący wywołałam panikę w piekarni jak w toalecie przypadkiem nacisnęłam alarm przeciwpożarowy ;-;
Kor: -Miłość od pierwszego spojrzenia? Mroczny: -Może zrobimy tak, że w razie czego to nie będzie trzeba go naciskać przypadkiem? owo
-Najwyraźniej. - powiedział, po czym legnął na łóżko.
ok, ale nie zróbmy nikomu kuku uwu
Kor: A tata się położył obok niego i przytulił. -No bo wiesz, Vergis… Ty w obecnej formie wyglądasz na 20 lat… A ona na 12. Mroczny: -Fe, krzywdzenie jest złe ;^;
-Nie wiem… Trudno mi ocenić wiek…
i tu się zgadzamy uwu
Kor: -A powiedziałbym, że tak faktycznie to ma około dwóch tygodni. Mroczny: -uwu
może zejdź ze Spinel, bo wygląda, jakby miała sie zaraz przewrócić uwu
-Sam mam podobnie…
Mroczny: -Okej uwu Perełka zeszła ze Spinel. Kor: -Co nie zmienia faktu, że ogólnie nie przyjmuje się związku 12 łatki i 20 latka.
-Wiem wiem…
klep klep Spinel po plecach i wzięła Perełkę Jr na ręce
Kor: -Jeszcze gdybyś mógł zmienić wygląd na młodszy… Mroczny: Perełka Jr się przytuliła.
Odwzajemniła przytulasa fajnie było tam na górze?
Odwzajemniła przytulasa
-Ale nie wiem, czy potrafię…
Mroczny: -No jasne, pańciu uwu - Perełka dała Perle buziaka w policzek. Kor: -I tu jest właśnie problem.
też jej dała buziaka w policzek, a co preferuję określenie “siostry”, niż “Pańci” uwu czekaj, czekaj czy ona jest P e r ł o w ą P a ń c i ą dla Perełki Jr?? owo
też jej dała buziaka w policzek, a co
czekaj, czekaj czy ona jest P e r ł o w ą P a ń c i ą dla Perełki Jr?? owo
-Ale i tak wiem co czuję…