Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Dobrze, że Spinel go nie usłyszała, bo by się popłakała uwu
Kor: -A co na przykład? Nie wiem o co Ci chodzi. Mroczny: A wtedy wszystkie by się popłakały ;-;
Właśnie dlatego dobrze, że Spinel nie płacze ;~;
Mroczny: I można spokojnie poszukać pańci uwu
No więc jej szuka
Mroczny: I wciąż jej nie spotkała. Ale spotkała takie małe słodkie bubu co chodzi po korytarzu owo
Jakie urocze to bubu I ma taki fajny klejnot Diamentu Podeszła do niej przepraszam, Ty jesteś może Różowa Diament 2.0? T o c h y b a o c z y w i s t e
Jakie urocze to bubu I ma taki fajny klejnot Diamentu Podeszła do niej
Takie Eee Taka przyszła pańcia uwu Taka co się to tym razem nie zbuntuje uwu -Tak, proszę pani. - odpowiedziało słodkie bubu, lekko się uśmiechając.
Majestatyczna uwu Może żaden kwarc jej nie ubije tym razem miło mi Cię poznać, w takim razie uwu
Majestatyczna uwu Może żaden kwarc jej nie ubije tym razem
-Szuka pani czegoś? - spytała się, w międzyczasie ziewając.
kuchni… albo Białej Diament… to twoja mama, tak?
-Tak, to moja mamusia. Mamusia pojechała odwiedzić tatę koleżanki mojego siostrzeńca.
Eeee Myślenie.exe to miło z jej strony, a wiesz może kiedy wróci?
Eeee Myślenie.exe
-Nie wiem. Nie mówiła mi… A może by pani poczekała razem ze mną? Strasznie tu nudno kiedy nie ma mamusi.
czemu nie, chętnie z Tobą poczekam I zmieniła sobie Eee Ubranko
A Różowa jej zrobiła lekkie pac pac. -Łooo, jaki ma pani fajny sweterek!
Zarumieniła się dziękuję… uwu
Zarumieniła się
-A może się pani ze mną w coś pobawi?
oczywiście, a w co chcesz się pobawić? ;^; Odłożyła Perełkę Jr na podłogę
Perełka Jr się oparła o ścianę razem ze Spinel. -A umie się pani bawić w muzyczne krzesła ? ^^ Ona chce się bawić w krzesła. To będzie zajebiste pokolenie.