Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Kor: -Ech, może i tak, ale dla mnie to nie jest żadna walka. Mroczny: Różowa chichocząc, wbiegła do swojego pokoju.
A ona poszła dalej i eeee Co robi Perełka Jr i ta druga urocza menda?
-Możliwe. - dalej masując.
Mroczny: Dalej śpio ;^; Kor: -A u twojego starego coś się dzieje?
-Ale co “coś się dzieje”?
Położyła Spinel gdzieś na podłodze i Perełkę Jr na kanapie mogę je tu na chwilę, odstawić?
Położyła Spinel gdzieś na podłodze i Perełkę Jr na kanapie
Kor: -Jakichś gości miał? Coś mu się stało? Mroczny: -No ależ oczywiście, proszę pani!
-No… Oprócz rodziny Białej to nikogo… Znaczy zemdlał bardzo poważnie i Heimdal go ratował…
dziękuję~ Pat pat Pańcię Jr
Kor: Ciocia się zaśmiała. -Ta odpowiedź mnie zadowala. Mroczny: Różowa się uśmiechnęła szeroko i zarumieniła.
A Perełka ustawia krzesła w koło Umieściła jednak Spinel w NP w NP^5 aka pokoik z łóżeczkiem i pluszową Pańcią
-Czyli chyba nie było dobrych relacji.
Mroczny: Awww, troskliwa Perełka ;^; Kor: -Czy ja wiem? Na obecną chwilę ja po prostu nienawidzę większości mojej rodziny.
Nic nie powiedział.
Bardzo troskliwa ;^; Ustawu, ustawu krzesła
Kor: -Jak już wspomniałem, ty jesteś wyjątkiem… - ciocia ruszyła rękoma w łańcuchach, po czym dodała - Gdyby nie łańcuchy, pogłaskałabym Cię. Mroczny: Już ustawione owo
-Bardzo dziękuję. Ale do poluzowania potrzebuję zgody wujka Thora.
-Ale ty wiesz, że to ja jestem prasowitą władczynią Asgardu, a nie on? Jestem od niego starsza i silniejsza, nawet kiedy ma ten młotopór.
-W sesnei co, ktoś Cię uprasował?
-Co? W jakim sensie uprasował?