Paryż [ZIEMIA]
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Historyjka
“Nie mam pojęcia. Rozeszłyśmy się po świecie szukając szczęścia i z nadzieją, że ktoś nas odnajdzie. Wiesz, na przykład nasi niedoszli właściciele… Um, przepraszam, ale odpowiedznałam na wiele pytań, a ty nadal nie odpowiedziałeś na moje. Jesteś w 100% czlowiekiem? Wyglądasz jak człowiek, ale przebywasz w otoczeniu mnóstwa Klejnotów, patrząc po zdjęciach umieszczonych na tym blogu:”
Tu wstawiła linka do bloga.
“Gdyby nie ten blog to bym cię nawet pewnie nigdy nie odnalazła w internecie. Tęsknię za towarzystwem innych Klejnotów, ludzie przeważnie uznają mnie za dziwną i nie chcą się że mną zaprzyjaźnić…”
-
-
-
-
Historyjka
“Nie wiem. Dosłownie dzisiaj się przeprowadziłam, nie znam tego miejsca za dobrze… Mieszkam obecnie w Paryżu. Mówią, że to miasto miłości, ale ja czuję się tutaj samotna bardziej niż gdziekolwiek indziej… Pomijając nawet fakt, że mój współlokator chyba mnie nie lubi…”
Poniżej przesłała swoje zdjęcie. Biedna Purpurowa Perełka… Nadal miała na policzkach ślady świeżych łez. W tle widać było kaloryfer o który była oparta i fragment okna z widokiem na Paryż “miasto miłości”.
-