Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Killer: Biała Diament poklepała Forsteryt po łbie. -Moja kicia…
Mruknął, zadowolony.
Purrle Smutnekitku.exe
Killer i Judi: Biała Diament przytuliła się do łba tygrysa, a potem spojrzała Purrle. -Ty też tak zrób!
Pp Spróbowała zamienić się w tygrysa.
Też się do niej przytulił. Oj, czyżby był bardziej lubiany od Perły?
Judi: Perle się jak na razie nie udaje. Killer: Najwyraźniej ta-ak~
Mizia się do Białej. -Moja Diament…jest taka mała prośba. Czy…mogłaby mi Diament dodać opcję przenośnego warpu do wszczepów?
Pp Jeszcze raz
Killer: Biała Diament dała Forsterytowi buziaka w nos. -Oczywiście, ale pod warunkiem, że będzie dodam Ci też GPSa. Zgoda, ptysiu? Judi: Nie wychodzi jej.
-Dobrze, Mój Diamencie. -le zmienienie się w humanoidalną formę.
Killer: -Doskonale. Zaraz to zrobię, ale najpierw podaj mi stan populacji Ziemi oraz bogatość tej planety w złoża czystego vibranium, teraz.
//Well. Chyba będzie sprzeczka.
-Ale Ma Diament, wcześniej znalazłem planetę prawie identyczną do Ziemii. Nie lepiej tam rozpocząć wydobywanie Vibranium?
Killer: -Z tej planety nic już nie zostało, Forsterycie. Podawaj dane, teraz.
Podwójne sprawdzenie danych Ziemii i tej planety, która miała być skolonizowana.
Killer: Planeta która miała zostać skolonizowana, została skolonizowana. Ziemia: 7 miliardów, 273 milionów, 823 tysięcy ludzi i 50 ton vibranium.
//WAKANDA W MOIM SERCU!
Pp Próbuje.
Podał jej statystyki. -Z góry mówię: Jeśli Ma Diament ma w planach kolonizację Ziemii to Wasz Promyczek…cóż, wścieknie się.