Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
-Uhm…pobrać włos, kawałek naskóry bądź ślinę. -odparł przez mikrofon, dzięki któremu Biała usłyszy to przez drona.
Pp Wróciła do normalności.
Killer: -I będzie można z tego stworzyć symulację ludzkiej ciąży w inkubatorze? Judi: Dalej się ślini.
-A, to? Nie nie nie. Do tego będzie potrzebne…cóż…nasienie. -Forsteryt domyśla się, co się stanie.
// haha, roztrzaskiwańsko //
//No i DNA drugiej płci.
Killer: Biała Diament wyjęła miecz z klejnotu. -Gdzie to jest w jego ciele?
Pp ._.
-EJ EJ EJ EJ EJ, bez takich! Sugerowałbym pobranie to strzykawką i…uhm…pamięta Ma Diament książkę anatomii ludzkiej, którą dałem Diamentowi? To tam między nogami w tych “kulkach” produkuje się nasienie.
Judi: No słuchaj, przykro mi bardzo. Killer: -No więc… Możesz przez chwilę nie patrzeć w ekran? Nie mam ochoty, żebyś na to patrzył.
-Ta. -przed Diamentem pojawiła się bańka z czystą i pustą strzykawką, a on wyłączył ekran.
Pp Smutnaślinącasięperua.exe
Killer: To dopiero niespodziewany zwrot akcji! Judi:
Absolutnie PaSkUdNe
Killer: Co nie zmienia faktu, że jak się okazało, Biała Diament jest dość kreatywna w tym co robi.
Czekaj… Ona jemu odcięła jaja zamiast pobrać to strzykawką?
Killer: A w każdym razie chciała to zrobić. Chciała wykastrować Grega.
I Steven by był na nią rozsierdzony jak feminazistka po powiedzeniu, że miejsce kobiety jest w kuchni.
Killer: Chwila… Czy Forsteryt będzie musiał zajmować się bobasem?
O NIE NIE NIE NIE NIE NIE N I E