Bronx [NOWY JORK] [ZIEMIA]
-
Historyjka
- Thomas, cholero, to był twój pomysł? - spojrzał na niego “groźnie” choć wszyscy wiedzieli, że nie był tak naprawdę zły na niego, w końcu pomimo tego wzajemnego dogryzania sobie byli przyjaciółmi, jak już czuł się raczej… zażenowany. Już słyszał te śmiechy uczniów z innych roczników, kiedy podczas ukłonów na koniec sztuki będzie wyczytywanie nazwisk aktorów.
-
Andrzej_Duda
Aleksander Hamilton jako Aleksander Hamilton. No po prostu świetnie! Aż się Aleksandrowi przypomniał z tego wszystkiego film w którego napisach końcowych było:
“Chuck Norris - Chuck Norris”.
Z tym, że Hamilton Chuckiem Norrisem nie jest i raczej nikt nie będzie się wahał przed zaśmianiem z niego.
-No jasne, że ja, a kto inny? - odpowiedział rozbawiony Thomas, ocierając łezkę ze śmiechu z oka. -
Historyjka
//Dziękuję, bardzo pragnęłam odpisu tutaj, bo mam fazę na Hamiltona ^
- …kiedyś jeszcze cię zabiję - powiedział, ale przy tym nie udało mu się utrzymać “groźnej” miny i sam się uśmiechnął, co zdradzało, że chyba jednak niestety Thomasobójstwo nie było w planie.
- Znamy już resztę obsady czy tylko mnie wkopano, a inni mogą żyć w spokoju, a przynajmniej do końca przerwy obiadowej?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-