Bronx [NOWY JORK] [ZIEMIA]
-
Historyjka
//Obejrzyj, a potem krytykuj. Jak nie znasz angielskiego to se polskie napisy włącz, nacjonalisto. Przemawia przez ciebie nienawiść do inności. Co ci to da, że wyzwiesz takich jak ja od pedofilii? Kuźwa świata nie zmienisz, a jedynie prześladujesz ludzi, bo jaśnie oświecony pan z internetu wie najlepiej co jest dobre a co nie. My nie dyskryminujemy hetero to wy nie dyskryminujcie nas. To nie twój pierzony interes, kim ktoś się czuje, mogę nawet uznać, że od dziś jestem kuwa salamandrą, a ty kij z tym możesz zrobić i powinno cię to gówno obchodzić.
-
Brodacz
//Angielski znam. Do Ciebie za to przemawia nienawiść do Polaków i osób, które mają inne poglądy niż Ty, ale musimy też sobie powiedzieć czym jest w sumie inność, bo osoba niepełnosprawna też jest ode mnie inna, osoba osierocona również, nawet osoba chora na raka, a nie czuję do nich odrazy, ba znam kilka niepełnosprawnych osób i są super sympatyczne i nie obrażają mnie za moje poglądy. Ta nie dyskryminujecie heteroseksualistów, jasne, takie rzeczy to akurat na żywo słyszałem, nie zamydlisz mi oczu.//
-
-
-
-
ThePolishKillerPL
//Przepraszam, ale Historyjko czy Brodaczu, jeśli chcesz tu wszczynać jakieś burdy to przenieście to na profil, a nie tu. Także ten…
https://youtu.be/kuyZhv1HPHQ -
-
-
-
Historyjka
//Proponowałam wcześniej przejście na priv, ale nie chciał. I nie przemawia przeze mnie “nienawiść do Polaków”. Lubię Polskę, nie trawię homofobów. Ja rozumiem jak ktoś nie lubi tych radykalnych, co się na ulicy rozbierają, ale jeśli ta sama osoba nie ma nic do normalnych par homo nie nazwie siebie homofobem. I nie, nie dyskryminujemy hetero, nie zabraniamy wam brać ślubów, chociaż wy próbujecie zabronić nam. Homofoby to źli ludzie, nietolerancyjni i pełni nienawiści. Szanuję ku*wa cudze poglądy, ale nie mogę szanować nienawiści kierowanej bezpośrednio w grupę, do której należę, mimo iż nic złego nikomu nie zrobiłam. Homofobów trzeba leczyć, ot co.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-