Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Pusto
Daaaaalej czeka… Timeskip aż do ich przybycia?
Timeskip Włącza się warp pad Pojawiają się Klejnoty razem ze Stevenem
-No cześć…-wyszeptał. Wycelował w ukryciu ze snajperki w głowę Stevena i czeka na odpowiedni moment
Klejnoty wysyłają do Spalarni zabąbelkowany Klejnot, a Steven skacze na swoje łóżko
Bum prosto w klejnot dziecioka.
// P O T Ę Ż N Y P L O T S H I E L D Pudło Steven -CO TO BYŁO?; Klejnoty przegrzebują domek
Włączył tryb niewidzialności i schował się w szafie.
Granat przeszukuje szafę Wyczuwa niezindtyfikowany przedmiot pod jej dłonią i go wyjmuje Tym przedmiotem jesteś ty
Dalej zachowuje niewidzialność. Ani drgnie. -Już po mnie, już po mnie, już po mnie! - pomyślał w panice.
Granat -Znalazłam. Telepie tobą
Nadal ani drgnie, jakby był sparaliżowany.
P O T Ę Ż N E T E L E P A N I E
Przez telepanie doszło do zwarcia, które odrzuciło Granat na 5 metrów od Forstrytu. Niewidzialność padła, a on jest widzialny.
Jesteś otoczony przez Klejnoty z broniami
Schował snajperkę, a jego dłonie zmieniły się w ostrza. -Nie uważacie, że 4 na 1 to za dużo? Załatwmy to pojedyńczo.
Granat -Nie. Pięść w ryj i leżysz W tym czasie zostajesz przywiązany do krzesło-Ametystu z kajdanami
Aktywował system nagrzewania, mający za cel sparzenie w cholerę Ametystu.
Zostajesz oblany wodą
//Ametyst dotyka na luzie płonącego bicza, więc…Я//