Domek Stevena
-
CheekiBreekiPL
-W zasadzie, tak jakby. Czy wiesz co to za miejsce za twoim domem… Steven ?
Gdy tylko ona podniosła na niego wzrok, Steven zobaczył, że ta dziewczyna ma bardzo nienaturalne oczy i włosy. Patrząc na nią, można było czuć pewną aurę tajemniczości lub czuć niepokój, patrząc na to… coś.
Jej głos też był taki… dziwny, nienaturalny, oderwany wręcz od niej.
// Tak, tak na serio wygląda Erine w swojej drugiej formie.
-
-
-
Andrzej_Duda
Woj:
A Perła oczywiście idzie tuż u jego boku. Na dole Dewey zobaczył… Dość nietypowego gościa. Perła na jej widok lekko się wzdrygnęła i wolną rękę lekko przysunęła w kierunku klejnotu.
CBPL:
-Tak, wiem oczywiście… Ale skąd ty znasz moje imię? - odpowiedział mocno zdziwiony Steven, lekko mrużąc oczy. -
CheekiBreekiPL
-…sama nie wiem.
Chodząca, białowłosa enigma w dziwnym ubraniu lekko się zaśmiała tym swoim… nietypowym głosem, lekkim i dziewczęcym, tak, acz jednak… nadal dziwnym… po prostu.
-…no to powiedz mi o tym miejscu.
Kontynuowała, zauważając kącikiem swojego oka z czerwono-turkusowymi tęczówkami, że są jakieś inne osoby oprócz Stevena w tym domu.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
CheekiBreekiPL
// Przecież Bill nie wie, że jest ona zmiennokształtna, no bo, on ją pierwszy raz widział tylko w tej postaci ;-;.
-…no bo się mnie z jakiegoś powodu boicie, nie wiem może to wina mojego… czego ? Wyglądu ?
Odpowiedziała mu, lekko mrużąc te absurdalnie dziwne oczy. Jednak bardziej ją interesowało dojście do tej … świątyni ?
-
-
-
-
-